Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Happy New Year

Film, 2014, 178 minuten
Happy New Year
Een diamantenrover die op wraak uit is stelt een bont team samen om in een hotel in Dubai te infiltreren tijdens een danswedstrijd. Maar eerst moeten ze leren dansen.
De film Happy New Year is uitgebracht in 2014 en duurt 178 minuten. Deze film is Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Happy New Year op Moviemeter

Score: 3,38 van de 5

Happy New Year speelt zich af rond het grootste dansevenement in de wereld, de World Dance Championships, gehouden in Dubai. Alle ogen zijn gericht op de verschillende teams van over de hele wereld die strijden voor nationale trots en glorie. Een team van zes losers doet alsof ze deelnemen aan deze danswedstrijd in een poging de grootste diamantroof aller tijden te plegen.

Happy New Year op IMDB

Score: 5,1 van de 10

Happy New Year is a movie starring Shah Rukh Khan, Deepika Padukone, and Abhishek Bachchan. A gang of an amateur dancers takes part in a dancing competition to avenge their personal vendetta.

Acteurs in Happy New Year

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Happy New Year

Talvar

Talvar

(2015)

Dilwale

Dilwale

(2015)

Dukhtar

Dukhtar

(2014)

Dhanak

Dhanak

(2015)

Udta Punjab

Udta Punjab

(2016)

Brown Nation

Brown Nation

(2016)

Rustom

Rustom

(2016)

Pink

Pink

(2016)

Maroon

Maroon

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.