Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Happy Old Year

Film, 2019, 113 minuten
Happy Old Year
Tijdens een grote opruimbeurt in huis ontdekt een vrouw spullen van haar ex-vriend die haar terugvoeren naar het verleden.
De film Happy Old Year is uitgebracht in 2019 en duurt 113 minuten. Geschikt voor alle leeftijden Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Happy Old Year op IMDB

Score: 7,7 van de 10

A woman wants to reorganize her house and convert it into a home office. She will throw anything that has been lying around unused. However, she faces a great challenge when she comes across some items that belonged to her ex-boyfriend.

Acteurs in Happy Old Year

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Thai [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Thai

Meer zoals Happy Old Year

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Wrong Missy
Tim denkt de vrouw van zijn dromen uit te nodigen voor een zakelijke retraite naar Hawaï, maar sms't per ongeluk iemand met wie hij een hopeloze blind date heeft gehad.
Ricos de Amor
De rijke Teto wil zich bewijzen aan Paula, op wie hij een oogje heeft. Maar als hij haar vertelt dat hij in armoede is opgegroeid, gaat de leugen een eigen leven leiden.
J'ai perdu mon corps
Romantiek, mysterie en avontuur versmelten in deze fascinerende animatiefilm waarin een jonge man verliefd wordt en een afgehakte hand in Parijs naar zijn eigenaar zoekt.
All Day and a Night
Een jonge man die zijn levenslange gevangenisstraf uitzit, kijkt terug op de mensen, de omstandigheden en het systeem dat hem tot zijn misdaad dreef.
The Half Of It
Ellie Chu is slim en zit krap bij kas. Als ze voor geld een liefdesbrief schrijft voor een jongen, verwacht ze niet dat ze vrienden worden. Of op hetzelfde meisje vallen.