Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Happy!

Tv-serie, 2019
Happy!
Een ex-agent die nu huurmoordenaar is, denkt dat hij gek wordt: een eenhoorn die alleen hij kan zien, vraagt hem een meisje te redden dat is ontvoerd door de Kerstman.
De tv-serie Happy! is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Christopher Meloni van 'Law & Order: SVU' schittert in 'Happy!', dat is gebaseerd op het gelijknamige stripboek. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Happy! op Moviemeter

De vader van Carolin, Dieter, is al een paar jaar veel veranderd. Nadat hij gescheiden was van zijn vrouw, de moeder van Carolin, reisde hij elk jaar voor een paar weken naar Thailand, soms alleen, soms met vrienden - allemaal over de 60 en gescheiden. De vader zegt dat hij daar de beste tijd van zijn leven heeft. “Happy” is een documentaire over een vader en zijn dochter, de zoektocht naar geluk in de herfstjaren van het leven en de vraag wat liefde eigenlijk is als je ouder bent dan 60 en bang bent om alleen oud te worden.

Happy! op IMDB

Score: 8,3 van de 10

Happy! is a TV series starring Christopher Meloni, Lili Mirojnick, and Patton Oswalt. An injured hitman befriends his kidnapped daughter's imaginary friend - a perky blue flying unicorn.

Acteurs in Happy!

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Happy!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.