Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Happy!

Tv-serie, 2019
Happy!
Een ex-agent die nu huurmoordenaar is, denkt dat hij gek wordt: een eenhoorn die alleen hij kan zien, vraagt hem een meisje te redden dat is ontvoerd door de Kerstman.
De tv-serie Happy! is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Christopher Meloni van 'Law & Order: SVU' schittert in 'Happy!', dat is gebaseerd op het gelijknamige stripboek. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Happy! op Moviemeter

De vader van Carolin, Dieter, is al een paar jaar veel veranderd. Nadat hij gescheiden was van zijn vrouw, de moeder van Carolin, reisde hij elk jaar voor een paar weken naar Thailand, soms alleen, soms met vrienden - allemaal over de 60 en gescheiden. De vader zegt dat hij daar de beste tijd van zijn leven heeft. “Happy” is een documentaire over een vader en zijn dochter, de zoektocht naar geluk in de herfstjaren van het leven en de vraag wat liefde eigenlijk is als je ouder bent dan 60 en bang bent om alleen oud te worden.

Happy! op IMDB

Score: 8,3 van de 10

Happy! is a TV series starring Christopher Meloni, Lili Mirojnick, and Patton Oswalt. An injured hitman befriends his kidnapped daughter's imaginary friend - a perky blue flying unicorn.

Acteurs in Happy!

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Happy!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.