Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hard Target 2

Film, 2016, 103 minuten
Hard Target 2
Voormalig MMA-kampioen Wes Baylor wordt met de belofte van een smak geld de jungle ingelokt, maar belandt in een dodelijke, hightech klopjacht en hij is de prooi.
De film Hard Target 2 is uitgebracht in 2016 en duurt 103 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hard Target 2 op Moviemeter

Wes Baylor, een in ongenade gevallen martial arts fighter wordt na een gewonnen gevecht uitgenodigd om in Thailand te komen vechten. Daar aangekomen blijkt dit gevecht zo zijn eigen spelregels te hebben. In de jungle wordt Wes vrijgelaten, waarna een manhunt op Wes op touw gezet wordt. Wes zal samen met zijn vrouwelijke collega Sofia zich een weg uit de jungle moeten vechten, terwijl hij op de hielen gezeten wordt door een stel tot de tanden bewapende bad guys.

Hard Target 2 op IMDB

Score: 5,2 van de 10

Retired mixed martial artist Wes "The Jailor" Baylor (Scott Adkins) can't refuse a million-dollar purse he's offered for one final bout in Myanmar. But when he arrives for the fight, he learns he's been tricked into becoming the target of a human hunt. Carrying only water and a ruby-filled money belt for the last person standing, Wes must outsmart the heavily armed group that has paid to kill him. As he fights for his life in the treacherous jungle terrain, the hunters become the hunted.

Acteurs in Hard Target 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Arabisch;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Hard Target 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Troll
Als een ontploffing in de Noorse bergen een oude trol wekt, wordt er een dappere paleontoloog aangesteld om te voorkomen dat de trol een dodelijke ravage aanricht.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
My Name Is Vendetta
Een voormalige huurmoordenaar voor de maffia vlucht met zijn dochter naar Milaan nadat oude vijanden zijn vrouw en zwager hebben gedood. Daar plannen ze hun wraak.
The Accidental Spy
Een IT'er met een gebroken hart verhuist naar Londen om auditie te doen voor een realityserie, die onverwacht verandert in een echt karteldrama.