Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Harriet the Spy: Blog Wars

Film, 2010, 86 minuten, 249.434 beoordelingen
Harriet the Spy: Blog Wars
De onverschrokken schrijfster Harriet Welsch wil de topblogger van haar klas worden ondanks een bittere concurrentiestrijd met haar verwaande aartsrivale.
De film Harriet the Spy: Blog Wars is uitgebracht in 2010 en duurt 86 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Gezinsvriendelijk.
Alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Harriet the Spy: Blog Wars op Moviemeter

De jonge Harriet Welsch gedraagt zich als een spion. Wanneer haar pad dat van Marion Hawthorne kruist om de titel van 'Blogger van de klas' te behalen besluit ze om alles uit de kast te halen om deze prestigieuze wedstrijd te winnen. Wanneer Marion gestart is met het bloggen zet Harriet haar zinnen op de popster Skander Hill (Wesley Morgan), die in de stad is om aan een nieuwe film te werken. Harriet lijkt eerst geen kans te hebben maar waneer blijkt dat haar vader de film produceert besluit ze om Hill te gaan stalken en alles in haar blog te zetten. Maar dan wordt Harriet van de filmset geweerd...

Harriet the Spy: Blog Wars op IMDB

Score: 5 van de 10

Young spy Harriet Welsch crosses paths with popular student Marion Hawthorne as the two girls vie to become the official blogger of their high school class.

Acteurs in Harriet the Spy: Blog Wars

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Frans;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Harriet the Spy: Blog Wars

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kipo en het tijdperk der wonderwezens
Een beschermd opgevoed, maar vechtlustig meisje zoekt haar weg in een wereld vol gemuteerde dieren om met de hulp van haar chaotische team te overleven en thuis te komen.
The Healing Powers of Dude
Als een 11-jarige jongen met een sociale-angststoornis naar de middelbare school gaat, put hij kracht uit zijn band met de haveloze emotionele-hulphond Dude.
Leslie Jones: Time Machine
In deze uitbundige, maar rauwe stand-upspecial neemt Leslie Jones haar evolutie als volwassene door, van pogingen om Prince te verleiden tot haar strijd tegen slaapapneu.
AJ and the Queen
Ze reizen het land door in een oude camper. Dragqueen Ruby Red komt een wonderbaarlijke sidekick tegen: AJ, een stoere, tienjarige verstekeling.
Medical Police
Artsen Owen Maestro en Lola Spratt verlaten Childrens Hospital om voor een geheime tak van het CDC een dodelijk, wereldwijd verspreid virus te onderzoeken en te stoppen.