Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Harry Benson: Shoot First

Documentaire, 2016, 89 minuten
Harry Benson: Shoot First
Deze film toont de carrière van fotograaf Harry Benson, die wereldberoemd werd met zijn spontane foto's van de Beatles en andere beroemdheden.
De documentaire Harry Benson: Shoot First is uitgebracht in 2016 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze documentaire is Provocerend, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Harry Benson: Shoot First op Moviemeter

Score: 3,12 van de 5

“Harry Benson: Shoot First” brengt de illustere carrière van de beroemde fotograaf in beeld die in eerste instantie roem verwierf met The Beatles, wanneer hij hun eerste reis naar de Verenigde Staten in 1964 toegewezen kreeg om vast te mogen leggen. Hij had toegang "achter de schermen" en legde sommige van de meest levendige en intieme portretten vast van de meest populaire band in de geschiedenis. Zijn uitgebreide portfolio omvat verder iconische beelden van Winston Churchill, Bobby Fischer, Muhammad Ali, Greta Garbo, Michael Jackson, Dr. Martin Luther King, Jr. en de moord op Robert F. Kennedy en zijn werk is verschenen in publicaties, waaronder Life, Vanity Fair en The New Yorker. Nu is Benson 86, nog steeds een echte workaholic en niet van plan te stoppen.

Harry Benson: Shoot First op IMDB

Score: 7,2 van de 10

What we know today about many famous musicians, politicians, and actresses is due to the famous work of photographer Harry Benson. He captured vibrant and intimate photos of the most famous band in history;The Beatles. His extensive portfolio grew to include iconic photos of Muhammad Ali, Michael Jackson, and Dr. Martin Luther King. His wide-ranging work has appeared in publications including Life, Vanity Fair and The New Yorker. Benson, now 86, is still taking photos and has no intentions of stopping.

Acteurs in Harry Benson: Shoot First

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Harry Benson: Shoot First

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.