Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Harry Benson: Shoot First

Documentaire, 2016, 89 minuten
Harry Benson: Shoot First
Deze film toont de carrière van fotograaf Harry Benson, die wereldberoemd werd met zijn spontane foto's van de Beatles en andere beroemdheden.
De documentaire Harry Benson: Shoot First is uitgebracht in 2016 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Provocerend, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Harry Benson: Shoot First op Moviemeter

Score: 3,12 van de 5

“Harry Benson: Shoot First” brengt de illustere carrière van de beroemde fotograaf in beeld die in eerste instantie roem verwierf met The Beatles, wanneer hij hun eerste reis naar de Verenigde Staten in 1964 toegewezen kreeg om vast te mogen leggen. Hij had toegang "achter de schermen" en legde sommige van de meest levendige en intieme portretten vast van de meest populaire band in de geschiedenis. Zijn uitgebreide portfolio omvat verder iconische beelden van Winston Churchill, Bobby Fischer, Muhammad Ali, Greta Garbo, Michael Jackson, Dr. Martin Luther King, Jr. en de moord op Robert F. Kennedy en zijn werk is verschenen in publicaties, waaronder Life, Vanity Fair en The New Yorker. Nu is Benson 86, nog steeds een echte workaholic en niet van plan te stoppen.

Harry Benson: Shoot First op IMDB

Score: 7,2 van de 10

What we know today about many famous musicians, politicians, and actresses is due to the famous work of photographer Harry Benson. He captured vibrant and intimate photos of the most famous band in history;The Beatles. His extensive portfolio grew to include iconic photos of Muhammad Ali, Michael Jackson, and Dr. Martin Luther King. His wide-ranging work has appeared in publications including Life, Vanity Fair and The New Yorker. Benson, now 86, is still taking photos and has no intentions of stopping.

Acteurs in Harry Benson: Shoot First

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Harry Benson: Shoot First

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.
Crip Camp: A Disability Revolution
Een revolutionair zomerkamp inspireert een groep tieners met een beperking om een ​​beweging op te richten die de weg vrijmaakt voor meer gelijkheid.
Fangio: El hombre que domaba las máquinas
Juan Manuel Fangio was de koning van de Formule 1 en won vijf wereldkampioenschappen in de vroege jaren 50, voordat de veiligheid een belangrijke rol ging spelen.