Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Harry Benson: Shoot First

Documentaire, 2016, 89 minuten
Harry Benson: Shoot First
Deze film toont de carrière van fotograaf Harry Benson, die wereldberoemd werd met zijn spontane foto's van de Beatles en andere beroemdheden.
De documentaire Harry Benson: Shoot First is uitgebracht in 2016 en duurt 89 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze documentaire is Provocerend, Visionair.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Harry Benson: Shoot First op Moviemeter

Score: 3,12 van de 5

“Harry Benson: Shoot First” brengt de illustere carrière van de beroemde fotograaf in beeld die in eerste instantie roem verwierf met The Beatles, wanneer hij hun eerste reis naar de Verenigde Staten in 1964 toegewezen kreeg om vast te mogen leggen. Hij had toegang "achter de schermen" en legde sommige van de meest levendige en intieme portretten vast van de meest populaire band in de geschiedenis. Zijn uitgebreide portfolio omvat verder iconische beelden van Winston Churchill, Bobby Fischer, Muhammad Ali, Greta Garbo, Michael Jackson, Dr. Martin Luther King, Jr. en de moord op Robert F. Kennedy en zijn werk is verschenen in publicaties, waaronder Life, Vanity Fair en The New Yorker. Nu is Benson 86, nog steeds een echte workaholic en niet van plan te stoppen.

Harry Benson: Shoot First op IMDB

Score: 7,2 van de 10

What we know today about many famous musicians, politicians, and actresses is due to the famous work of photographer Harry Benson. He captured vibrant and intimate photos of the most famous band in history;The Beatles. His extensive portfolio grew to include iconic photos of Muhammad Ali, Michael Jackson, and Dr. Martin Luther King. His wide-ranging work has appeared in publications including Life, Vanity Fair and The New Yorker. Benson, now 86, is still taking photos and has no intentions of stopping.

Acteurs in Harry Benson: Shoot First

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Harry Benson: Shoot First

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Waco: American Apocalypse
Deze documentaireserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de notoire 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende, religieuze groep in 1993.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Deze sportdocumentaire onderzoekt India's grootste matchfixing-schandaal, de betrokken spelers en de journalisten die de corruptie aan het licht brachten.
Big Cats
Leeuwen, luipaarden en cheeta's krijgen vaak de schuld van dood vee en zijn gewild vanwege hun vacht. Er zijn dan ook weinig habitats waar ze echt veilig kunnen leven.
In the Name of God: A Holy Betrayal
Deze docuserie onderzoekt de duistere kant van blind geloof aan de hand van vier huiveringwekkende, waargebeurde verhalen van Koreaanse leiders die beweren een profeet te zijn.
Monique Olivier: Accessory to Evil
Tussen 1987 en 2003 vestigde Michel Fourniret zijn naam als Frankrijks meest beruchte moordenaar. Maar zijn vrouw was een raadsel: was ze een pion of was ze medeplichtig?