Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Harud

Autumn
Film, 2010, 99 minuten
Harud
Een jongeman uit Kashmir vertrekt naar Pakistan om de dood van zijn broer een plaats te kunnen geven maar zoekt tevergeefs, tot hij zijn camera vindt.
De film Harud is uitgebracht in 2010 en duurt 99 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Harud op Moviemeter

Rafiq en zijn familie proberen om over het verlies van oudere broer Tauqir heen te komen. Tauqir fotografeerde voor zijn beroep toeristen en is één van de duizenden jongemannen die verdwenen sinds het begin van de militante opstand in Kasjmir. Na een mislukte poging om de grens naar Pakistan over te steken, keert Rafiq terug naar zijn oude bestaan, zonder doel voor ogen. Totdat hij op een dag bij toeval de oude camera van zijn broer vindt.

Harud op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Rafiq and his family are struggling to come to terms with the loss of his older brother Tauqir, a tourist photographer, who is one of the thousands of young men who have disappeared, since the onset of the militant insurgency in Kashmir. After an unsuccessful attempt to cross the border into Pakistan,to become a militant, Rafiq returns home to an aimless existence. Until one day when he accidentally finds his brother's old camera.

Acteurs in Harud

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Urdu
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Harud

Killa

Killa

(2014)

Umrika

Umrika

(2015)

Las elegidas

Las elegidas

(2015)

Talvar

Talvar

(2015)

Loreak

Loreak

(2014)

Zinzana

Zinzana

(2015)

Promakhos

Promakhos

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.