Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Harvey Girls Forever!

Tv-serie, 2020
Harvey Girls Forever!
Kinderen zijn de baas in Harvey Street, waar drie meisjes tegen onrecht strijden, waar je altijd ijsjes kunt eten en waar elke dag zaterdag lijkt.
De tv-serie Harvey Girls Forever! is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Dit is een moderne variant op de klassieke strip, met eigenzinnige personages en herkenbare lessen. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Harvey Girls Forever! op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Harvey Street Kids is a TV series starring Lauren Lapkus, Stephanie Lemelin, and Kelly McCreary. Fun, adventure and thrills await for three girls in their hometown inhabited by kids.

Acteurs in Harvey Girls Forever!

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Harvey Girls Forever!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La chica de nieve
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Todo Dia a Mesma Noite
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Contra las cuerdas
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
The Interest of Love
Twee mannen en twee vrouwen die bij dezelfde bank werken raken verstrikt in een gecompliceerde romance als ze ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan voor de liefde.