Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hasan Minhaj: Homecoming King

Film, 2017, 72 minuten
Hasan Minhaj: Homecoming King
Komiek Hasan Minhaj van The Daily Show deelt zijn persoonlijke verhalen over racisme, immigrantenouders, vreselijke schoolfeesten en meer in deze stand-upspecial.
De film Hasan Minhaj: Homecoming King is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 72 minuten. Minhaj, correspondent van The Daily Show, valt in 2018 opnieuw in de prijzen met een Peabody Award voor deze special. Geschikt voor alle leeftijden. Hasan Minhaj: Homecoming King is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hasan Minhaj: Homecoming King op IMDB

Score: 8,2 van de 10

In his first stand-up special, Hasan Minhaj weaves humorous and heartbreaking anecdotes to tell his life story as an Indian-American Muslim. Topics include racism, bullying and meeting the demanding expectations of his immigrant parents.

Acteurs in Hasan Minhaj: Homecoming King

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Hasan Minhaj: Homecoming King

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
Patton Oswalt: I Love Everything
Hij ziet Abraham. Vindt een nieuwe liefde. Koopt een huis. Verkeert in doodsangst in Denny's. Het leven komt hard binnen bij Patton Oswalt in deze stand-upspecial.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.