Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hasmukh

Tv-serie, 2020
Hasmukh
De langverwachte doorbraak van een verlegen, kleinsteedse comedian neemt een duistere wending als hij beseft dat hij alleen beroemd kan blijven door een moord te plegen.
De tv-serie Hasmukh is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Mede geschreven door comedian Vir Das, de hoofdrolspeler in deze zwarte comedy. Ook met Ranvir Shorey (Sacred Games). Geschikt voor 16 jaar en ouder. Hasmukh is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Cynisch, Offbeat, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hasmukh op IMDB

Score: 5,2 van de 10

A timid, small-town comedian's long-awaited big break takes a dark turn when he realizes committing murder is the only way to keep his onstage mojo.

Acteurs in Hasmukh

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Hindi;Nederlands

Meer zoals Hasmukh

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.