Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Haunted

Tv-serie, 2021
Haunted
Gewone mensen vertellen vrienden en familie angstaanjagende waargebeurde verhalen uit hun verleden, vergezeld van ijzingwekkende nagespeelde reconstructies.
De tv-serie Haunted is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Haunted is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spookhuis, Horror, Reality, Thriller.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Haunted op IMDB

Score: 4,6 van de 10

A chilling glimpse into the first-person accounts from people who have witnessed horrifying, peculiar, extraordinary supernatural events and other unexplained phenomenons that continue to haunt them.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans;Spaans (Spanje);Turks;Duits
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Haunted

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.