Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Haunted

Tv-serie, 2021
Haunted
Gewone mensen vertellen vrienden en familie angstaanjagende waargebeurde verhalen uit hun verleden, vergezeld van ijzingwekkende nagespeelde reconstructies.
De tv-serie Haunted is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Haunted is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Spookhuis, Horror, Reality, Thriller.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Haunted op IMDB

Score: 4,6 van de 10

A chilling glimpse into the first-person accounts from people who have witnessed horrifying, peculiar, extraordinary supernatural events and other unexplained phenomenons that continue to haunt them.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans;Spaans (Spanje);Turks;Duits
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Haunted

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.