Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics

Documentaire, 2020, 85 minuten
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
In deze documentaire beleef je de hallucinogene hoogte- en dieptepunten van sterren, die via animaties en reconstructies hun grappige en geestverruimende verhalen delen.
De documentaire Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 85 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder Deze documentaire is Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Mixing comedy with a thorough investigation of psychedelics, 'Have a Good Trip' explores the pros, cons, science, history, future, pop cultural impact, and cosmic possibilities of hallucinogens.

Acteurs in Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans;Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
A Secret Love
In veranderende tijden hielden twee vrouwen hun relatie tientallen jaren geheim. Maar hun coming-out op late leeftijd brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.