Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics

Documentaire, 2020, 86 minuten
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
In deze documentaire beleef je de hallucinogene hoogte- en dieptepunten van sterren, die via animaties en reconstructies hun grappige en geestverruimende verhalen delen.
De documentaire Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 86 minuten. Met verhalen van Sting, Sarah Silverman, Ben Stiller, A$AP Rocky en overleden sterren Carrie Fisher en Anthony Bourdain. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze documentaire is Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Mixing comedy with a thorough investigation of psychedelics, 'Have a Good Trip' explores the pros, cons, science, history, future, pop cultural impact, and cosmic possibilities of hallucinogens.

Acteurs in Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans;Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crossing Rachmaninoff
In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.
Imborrable
Deze documentaire gaat over het waargebeurde verhaal van een korte film die nooit is afgemaakt en die volgens velen vervloekt zou zijn.
For Military Merit
Deze documentaire gaat over het 'Veterans Airlift Command', een vrijwilligersgroep wiens piloten voormalige soldaten door de VS vliegen voor hun behandeling.
Más allá de las estrellas. Fotografiando un agujero negro
In deze documentaire worden Spaanse wetenschappers gevolgd die in 2019 de relativiteitstheorie van Einstein bevestigden door de eerste foto van een zwart gat te nemen.
Antonio Machado. Los días azules
Deze documentaire duikt in de wereld van de beroemde Spaanse dichter Antonio Machado en verkent de plaatsen waar hij tijdens zijn leven woonde en werkte.