Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Have You Seen the Listers?

Documentaire, 2017, 86 minuten
Have You Seen the Listers?
Deze documentaire doet een boekje open over de Australische straatkunstenaar Anthony Lister, die zoekt naar balans tussen zijn bloeiende carrière en persoonlijke ellende.
De documentaire Have You Seen the Listers? is uitgebracht in 2017 en duurt 86 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Have You Seen the Listers? op IMDB

Score: 7 van de 10

A candid and personal insight into the rise of world-renowned street artist Anthony Lister as he challenges conservative Australia, whilst battling his own demons.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Frans;Duits;Spaans (Spanje)

Meer zoals Have You Seen the Listers?

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Familieweekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
A Christmas Miracle for Daisy
Interieurdesigner Whitney krijgt een verrassing voor de kerstdagen: haar nieuwe klant blijkt haar ex te zijn. Zijn dochter heeft een moeder op haar verlanglijstje staan.
Love Destiny The Movie
Bhop droomt van een vrouw die hij in een ander leven liefhad en gelooft dat het zijn lot is om haar opnieuw te vinden. Een mysterieuze tijdreiziger dwarsboomt echter zijn plan.
LEGO Friends: Kerstspecial
Een dag vol sneeuw in Heartlake City leidt tot onverwachte pech voor vijf beste vriendinnen, maar vakantievreugde is nooit ver weg zolang ze maar bij elkaar zijn.