Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hayat Öpücügü

Film, 2015, 97 minuten
Hayat Öpücügü
De pessimistische Metin ziet alles wat zonniger in als hij de levendige Hayat ontmoet, maar zij zit ook in de knoop met zichzelf.
De film Hayat Öpücügü is uitgebracht in 2015 en duurt 97 minuten. Deze film is Ontroerend, Bui­te­nis­sig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hayat Öpücügü op IMDB

Score: 5,9 van de 10

One day Metin, a guy scared to death of illness and adventure, runs into the feisty Hayat. They fall into a relationship, which, though stormy at first, changes both of their lives like a kiss of life. Romance teaches Metin, for one, that there is more to life than mere survival. But when one is so into life and the other so nervous of it, can this unlikely pair truly be happy together? In its touching and hilarious tale of why life should be lived to the full, Kiss of Life points to the healing power of love.

Acteurs in Hayat Öpücügü

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Hayat Öpücügü

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.