Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hedefim Sensin

Film, 2018, 105 minuten
Hedefim Sensin
Een onfortuinlijke gehaktbalverkoper raakt door zijn geklets in de problemen en ontvlucht Istanbul om op een schitterend eiland een nieuw leven te beginnen.
De film Hedefim Sensin is uitgebracht in 2018 en duurt 105 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Offbeat, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hedefim Sensin op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Again a cheerful comedy by Ata Demirer and Demet Akbag that takes place in the northern part of the Aegean Sea. In the story, which begins in Istanbul and continues on the island of ...

Acteurs in Hedefim Sensin

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands;Turks;Frans

Meer zoals Hedefim Sensin

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.
Isi & Ossi
Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.
Kapitein Onderbroek en de legendarische keus-o-scoop
In deze interactieve special hebben Harold en Sjors jou nodig om te bepalen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat Krupp hun geliefde boomhut niet opblaast.
La boda de la abuela
Op de avond vóór oma's bruiloft met de veel jongere tuinman Julio komen twee totaal verschillende families samen voor een weekend vol leugens, drama en botsende culturen.
Shimla Mirchi
Een jongeman is verlegen in het bijzijn van vrouwen en stuurt een liefdesbrief aan zijn vlam. Maar de brief komt bij haar moeder terecht, die denkt dat deze voor haar is.