Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hello My Twenties

Tv-serie, 2017
Hello My Twenties
Vijf studentes wonen samen in een huis. Ze hebben andere persoonlijkheden, een andere smaak in mannen en andere doelen. Maar ze kunnen het uitstekend met elkaar vinden.
De tv-serie Hello My Twenties is uitgebracht in 2017. Han Seung-yeon van de meidengroep KARA schittert in deze tragikomische serie als een van de vijf huisgenoten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hello My Twenties op IMDB

Score: 8,3 van de 10

Cheongchunsidae is a TV series starring Ye-ri Han, Seung-Yeon Han, and Eun-bin Park. 5 college students, from different walks of life end up living together in a fictional house share called Belle Epoque

Acteurs in Hello My Twenties

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Hello My Twenties

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vasco Rossi: Il supervissuto
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
The Devil's Plan
Twaalf deelnemers gaan zes nachten en zeven dagen lang de strijd aan met humor, strategie en wijsheid. Wie wordt gekroond tot de ultieme winnaar?
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.