Hello My Twenties

Tv-serie, 2017
Hello My Twenties
Vijf studentes wonen samen in een huis. Ze hebben andere persoonlijkheden, een andere smaak in mannen en andere doelen. Maar ze kunnen het uitstekend met elkaar vinden.
De tv-serie Hello My Twenties is uitgebracht in 2017. Han Seung-yeon van de meidengroep KARA schittert in deze tragikomische serie als een van de vijf huisgenoten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hello My Twenties op IMDB

Score: 8,3 van de 10

Cheongchunsidae is a TV series starring Ye-ri Han, Seung-Yeon Han, and Eun-bin Park. 5 college students, from different walks of life end up living together in a fictional house share called Belle Epoque

Acteurs in Hello My Twenties

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Hello My Twenties

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.