Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hello, Privilege. It's Me, Chelsea

Documentaire, 2019, 64 minuten
Hello, Privilege. It's Me, Chelsea
In deze documentaire onderzoekt Chelsea Handler hoe wit privilege de Amerikaanse cultuur beïnvloedt en hoe het haar eigen leven en carrière ten goede is gekomen.
De documentaire Hello, Privilege. It's Me, Chelsea is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 64 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Hello, Privilege. It's Me, Chelsea is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Controversieel, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hello, Privilege. It's Me, Chelsea op IMDB

Score: 4,2 van de 10

Chelsea Handler explores explores how white privilege impacts American culture and the ways it's benefited her life and career.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans (Spanje);Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits

Meer zoals Hello, Privilege. It's Me, Chelsea

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
In deze documentaire beleef je de hallucinogene hoogte- en dieptepunten van sterren, die via animaties en reconstructies hun grappige en geestverruimende verhalen delen.