Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hello, Privilege. It's Me, Chelsea

Documentaire, 2019, 64 minuten
Hello, Privilege. It's Me, Chelsea
In deze documentaire onderzoekt Chelsea Handler hoe wit privilege de Amerikaanse cultuur beïnvloedt en hoe het haar eigen leven en carrière ten goede is gekomen.
De documentaire Hello, Privilege. It's Me, Chelsea is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 64 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Hello, Privilege. It's Me, Chelsea is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Controversieel, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hello, Privilege. It's Me, Chelsea op IMDB

Score: 4,2 van de 10

Chelsea Handler explores explores how white privilege impacts American culture and the ways it's benefited her life and career.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans (Spanje);Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits

Meer zoals Hello, Privilege. It's Me, Chelsea

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
How to Fix a Drug Scandal
De schokkende misdaden van twee chemici van een drugslab beschadigen het rechtssysteem en vervagen de grenzen voor advocaten, ambtenaren en duizenden gevangenen.
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.