Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hello, Privilege. It's Me, Chelsea

Documentaire, 2019, 64 minuten
Hello, Privilege. It's Me, Chelsea
In deze documentaire onderzoekt Chelsea Handler hoe wit privilege de Amerikaanse cultuur beïnvloedt en hoe het haar eigen leven en carrière ten goede is gekomen.
De documentaire Hello, Privilege. It's Me, Chelsea is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 64 minuten. Gasten als comedians Tiffany Haddish en Kevin Hart praten open over raciale vooroordelen met de comedian en schrijfster. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Hello, Privilege. It's Me, Chelsea is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Controversieel, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hello, Privilege. It's Me, Chelsea op IMDB

Score: 4,2 van de 10

Chelsea Handler explores explores how white privilege impacts American culture and the ways it's benefited her life and career.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans (Spanje);Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits

Meer zoals Hello, Privilege. It's Me, Chelsea

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A plena luz: El caso Narvarte
In deze documentaire wordt de corruptie blootgelegd in het onderzoek naar de vijf moorden in de Narvarte-wijk van Mexico-Stad in 2015.
Harry & Meghan
Harry en Meghan vertellen in deze docureeks over hun complexe traject, vanaf hun verkering tot hun afscheid van het koninklijke leven.
The Elephant Whisperers
Bomman en Bellie, een stel in Zuid-Indië, hebben hun leven toegewijd aan de zorg voor Raghu, een verweesde babyolifant. Ze vormen een familie als geen ander.
The Man Who Wanted to See It All
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.