Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hello, Privilege. It's Me, Chelsea

Documentaire, 2019, 64 minuten
Hello, Privilege. It's Me, Chelsea
In deze documentaire onderzoekt Chelsea Handler hoe wit privilege de Amerikaanse cultuur beïnvloedt en hoe het haar eigen leven en carrière ten goede is gekomen.
De documentaire Hello, Privilege. It's Me, Chelsea is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 64 minuten. Gasten als comedians Tiffany Haddish en Kevin Hart praten open over raciale vooroordelen met de comedian en schrijfster. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Hello, Privilege. It's Me, Chelsea is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Controversieel, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hello, Privilege. It's Me, Chelsea op IMDB

Score: 4,2 van de 10

Chelsea Handler explores explores how white privilege impacts American culture and the ways it's benefited her life and career.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans (Spanje);Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits

Meer zoals Hello, Privilege. It's Me, Chelsea

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Big Mäck: Gangster und Gold
Een man wordt onschuldig veroordeeld voor een overval en brengt zes jaar door in de gevangenis. Decennia later wordt hij opnieuw verdacht. Is hij nog steeds onschuldig?
Emergency: NYC
In deze pakkende docuserie zien we hoe de medewerkers van de medische hulpdiensten in New York hun intensieve werkzaamheden combineren met hun persoonlijke leven.
Waco: American Apocalypse
Deze documentaireserie bevat nooit eerder vertoond materiaal van de notoire 51 dagen durende impasse tussen federale agenten en een zwaarbewapende, religieuze groep in 1993.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Deze sportdocumentaire onderzoekt India's grootste matchfixing-schandaal, de betrokken spelers en de journalisten die de corruptie aan het licht brachten.
Money Shot: The Pornhub Story
Deze diepgaande documentaire onderzoekt de successen en schandalen van Pornhub op basis van interviews met acteurs, activisten en voormalige werknemers.