Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hello, Privilege. It's Me, Chelsea

Documentaire, 2019, 64 minuten
Hello, Privilege. It's Me, Chelsea
In deze documentaire onderzoekt Chelsea Handler hoe wit privilege de Amerikaanse cultuur beïnvloedt en hoe het haar eigen leven en carrière ten goede is gekomen.
De documentaire Hello, Privilege. It's Me, Chelsea is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 64 minuten. Gasten als comedians Tiffany Haddish en Kevin Hart praten open over raciale vooroordelen met de comedian en schrijfster. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Hello, Privilege. It's Me, Chelsea is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Controversieel, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hello, Privilege. It's Me, Chelsea op IMDB

Score: 4,2 van de 10

Chelsea Handler explores explores how white privilege impacts American culture and the ways it's benefited her life and career.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans (Spanje);Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Duits

Meer zoals Hello, Privilege. It's Me, Chelsea

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
Takuya
Deze korte documentaire is een liefdevol eerbetoon aan de populaire Japanse skateboarder Takuya Kirchmayr Nei.
The Long Road to War
In deze documentaire wordt het ontstaan van WO I onderzocht, vanaf de 19e eeuw tot de moord op aartshertog Franz Ferdinand.
Der Wadenmesser
Deze unieke documentaire verkent de vele facetten van Mozart buiten de muziek, zoals zijn interesse in gokken, anarchisme en poep- en piesgrappen.
Der Schnitt durch die Kehle oder die Auferstehung des Adalbert Stifter
Ontdek het leven en werk van de Oostenrijkse schrijver Adalbert Stifter. Zijn unieke ideeën resulteerden in literatuur die nog steeds spannend en relevant aanvoelt.