Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Herbstgold

Herbstgold - Wettlauf gegen die Zeit
Documentaire, 2010, 94 minuten, 108 beoordelingen
Herbstgold
Volg vijf atleten van 82 tot 100 jaar oud terwijl ze trainen voor de World Masters Athletics Championships 2009 in Finland.
De documentaire Herbstgold is uitgebracht in 2010 en duurt 94 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Inspirerend, Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Herbstgold op IMDB

Score: 8 van de 10

The film follows five senior athletes along their biggest challenge - maturity. As all of them are between 80 and 100 years old it is a race against time and personal degeneration. ...

Acteurs in Herbstgold

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Herbstgold

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn
Maker Nicolas Winding Refn en zijn team vertellen hoe ze de stoïsche heldin en de duistere sprookjesversie van de onderwereld van Kopenhagen leven inbliezen.
Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij
Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, onthullen hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem.
The Man on the Other Side
In deze spionagethriller wordt een West-Duitse secretaresse in de Koude Oorlog opgepakt door de geheime politie als ze haar vriend helpt bij het stelen van overheidsdocumenten.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.