Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Here Comes the Boom

Film, 2012, 105 minuten, 263.805 beoordelingen
Here Comes the Boom
Wanneer het muziekprogramma van zijn school te lijden heeft onder bezuinigingen, besluit een biologieleraar geld in te zamelen als martialartsvechter.
De film Here Comes the Boom is uitgebracht in 2012 en duurt 105 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Inspirerend.
12 jaar en ouder Bevat geweld
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Here Comes the Boom op Moviemeter

Scott Voss (Kevin James) is een apathische 42-jarige biologieleraar op een slecht presterende high school, die tijdens zijn college-jaren worstelde. Vanwege noodzakelijke bezuinigingen dreigt het vak muziek te sneuvelen en de muziekleraar (Henry Winkler) zijn baan kwijt te raken. Scott begint geld in te zamelen door als martial arts vechter deel te nemen aan vechtwedstrijden. Iedereen denkt dat Scott gek is – vooral de schoolarts Bella (Salma Hayek) – maar hij wordt een sensatie die de hele school op zijn kop zet.

Here Comes the Boom op IMDB

Score: 6 van de 10

A high school biology teacher looks to become a successful mixed-martial arts fighter in an effort to raise money to prevent extra-curricular activities from being axed at his cash-strapped school.

Acteurs in Here Comes the Boom

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Here Comes the Boom

Bee Movie

Bee Movie

(2007)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Pup Academy
Harige vriendjes gaan op een 'bijhondere' reis in deze serie over een speciale school voor de schattigste, knuffeligste en nieuwsgierigste puppy's.
The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.
Isi & Ossi
Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.