Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hereditary

Film, 2018, 127 minuten
Hereditary
Na de dood van haar moeder ontdekken kunstenares Annie en haar gezin hun angstaanjagende erfenis. Ze worstelen met kwade krachten waartegen ze niet zijn opgewassen.
De film Hereditary is uitgebracht in 2018 en duurt 127 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Onheilspellend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hereditary op IMDB

Score: 7,3 van de 10

After the family matriarch passes away, a grieving family is haunted by tragic and disturbing occurrences, and begin to unravel dark secrets.

Acteurs in Hereditary

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Hereditary

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Professor And The Madman (The)
Een geleerde die werkt aan de Oxford English Dictionary, krijgt de betekenissen van duizenden woorden van een dokter met een uitgebreide vocabulaire en duistere geheimen.
Horse Girl
Een lief buitenbeentje dat van knutselen, paarden en bovennatuurlijke misdaadseries houdt, merkt dat haar steeds helderdere dromen haar echte leven binnenkomen.
3 From Hell
Bloeddorstige plattelandsmoordenaars ontsnappen na tien jaar uit de gevangenis. Ze zijn uit op wraak, willen bloed zien en laten chaos los op alles wat beweegt,
Child's Play
In deze remake van de horrorfilm uit de jaren 80 wordt een jongen geterroriseerd door een kwaadaardig geprogrammeerde hightech pop die zelfbewust en moordlustig wordt.
A Sun
Een familie probeert zich te verzoenen met het feit dat hun jongere zoon in de gevangenis is beland, maar krijgt met een nog groter drama te maken.