Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hereditary

Film, 2018, 127 minuten
Hereditary
Na de dood van haar moeder ontdekken kunstenares Annie en haar gezin hun angstaanjagende erfenis. Ze worstelen met kwade krachten waartegen ze niet zijn opgewassen.
De film Hereditary is uitgebracht in 2018 en duurt 127 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Onheilspellend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hereditary op IMDB

Score: 7,3 van de 10

After the family matriarch passes away, a grieving family is haunted by tragic and disturbing occurrences, and begin to unravel dark secrets.

Acteurs in Hereditary

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Hereditary

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La marca del demonio
Twee zussen openen een eeuwenoud boek, waardoor er duistere krachten vrijkomen. Een bezeten priester die met zijn eigen demonen worstelt, is hun enige redding.
Uncorked
Een jonge man droomt ervan om meestersommelier te worden, maar zijn vader wil dat hij het barbecuerestaurant van de familie overneemt.
Six Windows in the Desert
Deze kortfilms van Saoedische filmmakers laten de nuances van de Saoedi-Arabische cultuur zien, van een theaterstuk tot de nasleep van een vliegtuigongeluk.
Brightburn
Liefdevolle ouders die jaren geleden een kind adopteerden dat in een ruimteschip uit de hemel viel, realiseren zich dat hij kwaadaardig wordt -- en superkrachten heeft.
Midsommar
Een rouwende vrouw gaat met haar vriend en zijn collega's van de universiteit naar een afgelegen Zweeds dorpje dat niet zo'n idyllische leefgemeenschap is als het lijkt.