Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Heroin(e)

Documentaire, 2017, 38 minuten
Heroin(e)
In deze film met een Oscar-nominatie worden een vrouwelijke brandweercommandant, rechter en missionaris gevolgd in hun strijd tegen de opiatenepidemie in West Virginia.
De documentaire Heroin(e) is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 38 minuten. Deze kijk op de Amerikaanse opiatencrisis kreeg een Oscarnominatie en won een Emmy voor Beste korte documentaire. Geschikt voor alle leeftijden.Heroin(e) is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Heroin(e) op Moviemeter

Score: 2,31 van de 5

De harddrug heroïne maakt in de Verenigde Staten een heuse revival door. De zogenaamde ’Opioid Epidemic’ laat nu op het allerhoogste niveau alarmbellen afgaan. Heroin(e) brengt in beeld hoe die crisis huishoudt in Huntington, West Virginia, de overdosishoofdstad van de VS. In de arbeidersgemeenschap, waar de economische crisis flink heeft huisgehouden, sterven jaarlijks tienmaal zoveel mensen aan een overdosis als in de gemiddelde Amerikaanse stad. Het lijkt dweilen met de kraan open voor de drie vrouwen (een hulpverlener, rechter en christelijke vrijwilliger) die in deze documentaire worden gevolgd. Stuk voor stuk blijven ze, in een omgeving waarin gezondheidscrises en incidenten aan de orde van de dag zijn, op zoek naar de mens in de verslaafde.

Heroin(e) op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Heroin(e) is a short starring Jan Rader, Patricia Keller, and Necia Freeman. Three women fight to break the cycle one life at a time.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Heroin(e)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
Ghislaine Maxwell: Filthy Rich
Deze documentaire gaat via de verhalen van overlevers gedetailleerd in op de rechtszaak over sekshandel tegen Ghislaine Maxwell, een socialite en medeplichtige van Jeffrey Epstein.
A Very Royal Wedding
Deze documentaire ter gelegenheid van het 70-jarige jubileum van koningin Elizabeth en prins Philip brengt een ode aan het grandioze huwelijk met archiefbeelden en interviews.
Life in Outer Space: Exoplanets
Deze documentaire onderzoekt een aantal planetenstelsels die lijken op ons zonnestelsel en gaat na in hoeverre daar leven mogelijk zou kunnen zijn.