Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Het regent gehaktballen 2

Het Regent Gehaktballen 2
Film, 2013, 94 minuten, 1.527.251 beoordelingen
Het regent gehaktballen 2
Uitvinder Flint Lockwood vecht tegen gemuteerde voedseldieren zoals flamango's, sushischapen en chimparnalen, die gemaakt zijn door zijn beruchte machine.
De film Het regent gehaktballen 2 is uitgebracht in 2013 en duurt 94 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Geschift, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Het regent gehaktballen 2 op Moviemeter

Na de desastreuze voedselstorm uit de eerste film, zijn Flint en zijn vrienden gedwongen om de stad te verlaten. Flint aanvaardt de uitnodiging van zijn idool Chester V om de Live Corp Company te vervoegen, die de taak heeft om het eiland schoon te maken, en waar de beste uitvinders ter wereld technologieën ontwerpen voor de verbetering van de mensheid. Wanneer Flint echter ontdekt dat zijn machine nog steeds werkt en nu voedselmutanten kweekt moeten hij en zijn vrienden opnieuw de wereld redden.

Het regent gehaktballen 2 op IMDB

Score: 6 van de 10

Flint Lockwood now works at The Live Corp Company for his idol Chester V. But he's forced to leave his post when he learns that his most infamous machine is still operational and is churning out menacing food-animal hybrids.

Trailer

Acteurs in Het regent gehaktballen 2

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Het regent gehaktballen 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
Chimp Empire
Een grote troep chimpansees gedijt goed in een woud in Oeganda en probeert om te gaan met complexe sociale politiek, familiedynamiek en gevaarlijke ruzies om territorium.
Chupa
Tijdens een bezoek aan familie raakt een jongen bevriend met een mythisch wezen dat zich op de ranch van zijn grootvader schuilhoudt. Zo begint hij aan het avontuur van zijn leven.
Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur
Als een ooievaar een berenjong op het verkeerde adres aflevert, is het aan Patrick de beer en Oscar de haas om de baby naar zijn ouders te brengen.
The Magician's Elephant
Een vastberaden jongen accepteert de uitdaging van een koning om drie onmogelijke taken uit te voeren in ruil voor een magische olifant en de kans om zijn lot te veranderen.