Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Het regent gehaktballen 2

Het Regent Gehaktballen 2
Film, 2013, 94 minuten, 1.527.251 beoordelingen
Het regent gehaktballen 2
Uitvinder Flint Lockwood vecht tegen gemuteerde voedseldieren zoals flamango's, sushischapen en chimparnalen, die gemaakt zijn door zijn beruchte machine.
De film Het regent gehaktballen 2 is uitgebracht in 2013 en duurt 94 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Geschift, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Het regent gehaktballen 2 op Moviemeter

Na de desastreuze voedselstorm uit de eerste film, zijn Flint en zijn vrienden gedwongen om de stad te verlaten. Flint aanvaardt de uitnodiging van zijn idool Chester V om de Live Corp Company te vervoegen, die de taak heeft om het eiland schoon te maken, en waar de beste uitvinders ter wereld technologieën ontwerpen voor de verbetering van de mensheid. Wanneer Flint echter ontdekt dat zijn machine nog steeds werkt en nu voedselmutanten kweekt moeten hij en zijn vrienden opnieuw de wereld redden.

Het regent gehaktballen 2 op IMDB

Score: 6 van de 10

Flint Lockwood now works at The Live Corp Company for his idol Chester V. But he's forced to leave his post when he learns that his most infamous machine is still operational and is churning out menacing food-animal hybrids.

Trailer

Acteurs in Het regent gehaktballen 2

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Het regent gehaktballen 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Boss Baby - Terug in de wieg
Nadat hij voor een misdaad is geframed, verandert de volwassen Ted Templeton weer in de Boss Baby om undercover als een van de kinderen bij zijn broer Tim te gaan wonen.
Alalá
Een kunstcentrum voor kinderen in een multiculturele wijk in Sevilla gebruikt de kracht van flamenco om kansen te creëren en sociale verandering aan te wakkeren.
My Sweet Monster
Een rebelse prinses wordt onder druk gezet om te trouwen met een schurk van een postsorteerder en vlucht diep het bos in waar ze vriendschap sluit met een groot monster.
Trouble
Een verwende hond vindt avontuur – en vrienden – op straat wanneer zijn rijke baasje sterft en hij door toedoen van haar hebberige familie op een verkeerde plek belandt.
The Tale of Despereaux
Deze bewerking van Kate DiCamillo's boek vertelt het verhaal van een zeer talentvolle muis die verliefd wordt op een prinses. Nee, geen muis, maar een mens.