Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

The Sea Beast

Film, 2022, 119 minuten
The Sea Beast
Als een jong meisje zich verstopt op het schip van een legendarische zeemonsterjager, gaan ze op een epische reis door onbekende wateren − en schrijven ze geschiedenis.
De film The Sea Beast is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 119 minuten. Een spannend animatieavontuur voor het hele gezin van de bekroonde filmmaker van 'Moana' en 'Big Hero 6'. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Aangrijpend, Feelgood, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in The Sea Beast

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Ned
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals The Sea Beast

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
The Monkey King
Een aap begint samen met een meisje en zijn stok een epische zoektocht naar onsterfelijkheid. Onderweg neemt hij het op tegen monsters, draken, goden en zijn eigen ego.
Mr. Car and the Knights Templar
Een kunsthistoricus vindt een oud Tempelierskruis en moet samenwerken met een onwaarschijnlijke groep avonturiers om de geheimen van het relikwie te ontrafelen.
Nimona
Een vals beschuldigde ridder probeert samen met een gedaanteverwisselende tiener zijn onschuld te bewijzen. Maar wat als zij het monster is dat hij moet vernietigen?