Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America

Tv-serie, 2021
High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America
Zwart eten is Amerikaans eten. In deze docuserie onderzoekt chef-kok en auteur Stephen Satterfield de heerlijke en ontroerende thema's van Afrika tot aan Texas.
De tv-serie High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Voedselschrijver Stephen Satterfield presenteert deze docuserie over het boek van de bekroonde auteur Jessica B. Harris. Geschikt voor 6 jaar en ouder. High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vegan Alert: A Boom and Its Dangers
Deze documentaire gaat over de toenemende populariteit van veganisme, de nadelen van geen dierlijke producten eten en verantwoorde benaderingen van het dieet.
Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
A Very Royal Wedding
Deze documentaire ter gelegenheid van het 70-jarige jubileum van koningin Elizabeth en prins Philip brengt een ode aan het grandioze huwelijk met archiefbeelden en interviews.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.
Blood, Sex & Royalty
In deze sensuele serie, een moderne variant op het Britse koninklijke drama, staan de levens van de dodelijkste, sexyste en meest iconische monarchen uit de geschiedenis centraal.