Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

High Society

Film, 2018, 137 minuten
High Society
De curator van een door een chaebol gefinancierde kunstgalerie en haar man, een hoogleraar economie met politieke ambities, doen alles om door te dringen tot de elite.
De film High Society is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 137 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

High Society op IMDB

Score: 4,9 van de 10

High Society is a movie starring Hae-il Park, Soo Ae, and Jin-wook Lee. A deputy curator of a chaebol-funded art gallery and her husband, a politically ambitious economics professor, will do anything to join the über-elite.

Acteurs in High Society

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel];Koreaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Koreaans;Nederlands;Engels;Duits

Meer zoals High Society

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.