Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

High Society

Film, 2018, 137 minuten
High Society
De curator van een door een chaebol gefinancierde kunstgalerie en haar man, een hoogleraar economie met politieke ambities, doen alles om door te dringen tot de elite.
De film High Society is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 137 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Sensueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

High Society op IMDB

Score: 4,9 van de 10

High Society is a movie starring Hae-il Park, Soo Ae, and Jin-wook Lee. A deputy curator of a chaebol-funded art gallery and her husband, a politically ambitious economics professor, will do anything to join the über-elite.

Acteurs in High Society

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel];Koreaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Koreaans;Nederlands;Engels;Duits

Meer zoals High Society

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.