Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hikaru Utada Live Sessions from AIR Studios

Film, 2022, 56 minuten
Hikaru Utada Live Sessions from AIR Studios
Dompel je onder in de livesessies van het gloednieuwe album 'Bad Mode' van Hikaru Utada, opgenomen in de legendarische AIR Studios in Londen.
De film Hikaru Utada Live Sessions from AIR Studios is uitgebracht in 2022 en duurt 56 minuten. First Love, het debuutalbum van popsensatie Hikaru Utada, werd het bestverkopende album ooit in Japan. Geschikt voor alle leeftijden. Hikaru Utada Live Sessions from AIR Studios is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intiem, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Meer zoals Hikaru Utada Live Sessions from AIR Studios

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

I Will Be Your Bloom
Een oud-lerares wordt toezichthouder in een studentenhuis waar een boyband zonder succes woont. Ze probeert de bandleden te helpen in hun droom om de muzikale top te bereiken.
Detective Conan: The Culprit Hanzawa
In deze spin-offparodie op 'Detective Conan' verhuist een moordlustige verdachte met een zwart silhouet naar de criminele plaats Beika.
Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre
Junji Ito is de maestro van de horrormango en brengt in deze huiveringwekkende selectie een aantal van zijn meest bizarre, verontrustende en angstaanjagende verhalen.
MIU404
Een analytische rechercheur in een politie-eenheid gefocust op het oplossen van misdaden binnen 24 uur, moet werken met een impulsieve agent die nooit nadenkt voor hij handelt.
Quartet
Na een toevallige ontmoeting besluiten vier muzikanten een kwartet te vormen en de winter door te brengen in een gezellige villa. Er is echter een geheim dat hen achtervolgt.