Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hilda and the Mountain King

Film, 2021, 84 minuten
Hilda and the Mountain King
Wanneer Hilda in het lichaam van een trol ontwaakt, moet ze haar intelligentie en moed gebruiken om thuis te komen, weer mens te worden en de stad Trolberg te redden.
De film Hilda and the Mountain King is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 84 minuten. Deze avonturenfilm is gebaseerd op de strips van Luke Pearson en is een vervolg op seizoen 2 van de bekroonde serie. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Excentriek, Hartverwarmend, Feelgood, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Hilda and the Mountain King

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Hilda and the Mountain King

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who is Erin Carter?
Het rustige leven van een Britse vrouw in Barcelona loopt uit de hand wanneer een gewapende overval op een supermarkt haar geheime en gewelddadige verleden blootlegt.
At Home With The Furys
In deze hilarische en oprechte docusoap trekt ongeslagen zwaargewichtkampioen Tyson Fury zich terug uit het boksen om de eigenaardigheden van het gezinsleven te omarmen.
WHAM!
George Michael en Andrew Ridgeley beleefden via interviews en beelden uit het archief opnieuw hun carrière in Wham!, van beste vrienden in de jaren 70 tot popiconen in de jaren 80.
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
Chimp Empire
Een grote troep chimpansees gedijt goed in een woud in Oeganda en probeert om te gaan met complexe sociale politiek, familiedynamiek en gevaarlijke ruzies om territorium.