Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hilda and the Mountain King

Film, 2021, 84 minuten
Hilda and the Mountain King
Wanneer Hilda in het lichaam van een trol ontwaakt, moet ze haar intelligentie en moed gebruiken om thuis te komen, weer mens te worden en de stad Trolberg te redden.
De film Hilda and the Mountain King is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 84 minuten. Deze avonturenfilm is gebaseerd op de strips van Luke Pearson en is een vervolg op seizoen 2 van de bekroonde serie. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Excentriek, Hartverwarmend, Feelgood, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Hilda and the Mountain King

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Hilda and the Mountain King

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Then Barbara Met Alan
Twee cabaretiers worden verliefd op elkaar in een club en beginnen samen in het VK campagne te voeren voor de rechten van mensen met beperkingen. Naar een waar verhaal.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.
Diana: The Woman Inside
Goede vrienden en experts geven een kijkje in het leven van prinses Diana, zoals haar hobby's, gevoel voor humor, en impact op de koninklijke familie.
Bloomfield
Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.