Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hilda

Tv-serie, 2021
Hilda
De onverschrokken, onafhankelijke Hilda ontmoet nieuwe vrienden en magische wezens wanneer ze haar betoverde bos verlaat en een avontuurlijke reis naar de stad maakt.
De tv-serie Hilda is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Bella Ramsey (The Worst Witch) is de stem van Hilda in deze animatieserie gebaseerd op Luke Pearsons succesvolle strips. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hilda op Moviemeter

Hilda zoekt als tiener nog naar haar identiteit en voelt zich onzeker over zichzelf en haar toekomst. Het gezin waarin ze opgroeit dreigt uit elkaar te vallen door haar ruziemakende ouders. Een uitlaatklep vindt Hilda in de dans en bijgevolg sluit ze vriendschap met Ayala. Ondanks hun verschillende achtergronden kunnen ze het uitstekend met elkaar vinden. Als Hilda voor de tweede keer grote zus wordt, is het leven haar minder goed gezind.

Hilda op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Mrs. Lemarchand was an activist in her youth, but she became a housewife when she married wealthy Mr. Lemarchand. With the arrival of the new maid, Hilda, and her participation in a documentary about the events of Tlatelolco in 1968, Mrs. Lemarchand's identity crisis is intensified to the verge of madness.

Acteurs in Hilda

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Hilda

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.
I Will Be Your Bloom
Een oud-lerares wordt toezichthouder in een studentenhuis waar een boyband zonder succes woont. Ze probeert de bandleden te helpen in hun droom om de muzikale top te bereiken.
Detective Conan: The Culprit Hanzawa
In deze spin-offparodie op 'Detective Conan' verhuist een moordlustige verdachte met een zwart silhouet naar de criminele plaats Beika.