Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hipersomnia

Hypersomnia
Film, 2016, 84 minuten
Hipersomnia
Een jonge actrice repeteert voor een toneelstuk over mensenhandel en beleeft angstaanjagende scènes. Is het een illusie of een alternatieve realiteit?
De film Hipersomnia is uitgebracht in 2016 en duurt 84 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hipersomnia op Moviemeter

Score: 2,61 van de 5

Als jonge actrice is het moeilijk om door te breken, dat beseft de mooie Milena maar al te goed. Ze wil meer zijn dan een prikkelpopje en is daarvoor tot veel bereid. Ze belandt bij een regisseur met erg onconventionele methodes. Hij wil dat ze diep gaat. Zowel van binnen als van buiten moet alles eruit en eraf totdat ze helemaal naakt op de scène staat. Milena bijt door en krijgt de hoofdrol. De eerste repetities verlopen goed, maar op een bepaald moment belandt ze in een trance. Ze ontwaakt in een labyrint waar zij samen met andere vrouwen gedwongen wordt om zich te perverteren voor het plezier van rijke mannen. Is het een droom of realiteit?

Hipersomnia op IMDB

Score: 4,8 van de 10

A young actress rehearsing for a play about human trafficking begins to relive terrifying scenes that may be dreams -- or an alternate reality.

Acteurs in Hipersomnia

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals Hipersomnia

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
El Conde
Augusto Pinochet is een vampier die wil sterven, maar de gieren om hem heen willen eerst nog een laatste hapje. Een duistere satire van Pablo Larraín.
El cuerpo en llamas
Als er een politieagent wordt vermoord en in brand wordt gestoken, kijkt iedereen naar twee andere agenten: zijn vriendin en haar minnaar. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Gangs of Oslo
Een jonge politieagent raakt verstrikt in zijn eigen criminele verleden als zijn onderzoek hem naar zijn beste jeugdvriend leidt, die nu een meedogenloze bendeleider is.
Liebes Kind
Een mysterieuze vrouw ontsnapt uit haar schrijnende gevangenschap en leidt onderzoekers naar de duistere waarheid achter een onopgeloste verdwijning 13 jaar eerder.