Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hipersomnia

Hypersomnia
Film, 2016, 84 minuten
Hipersomnia
Een jonge actrice repeteert voor een toneelstuk over mensenhandel en beleeft angstaanjagende scènes. Is het een illusie of een alternatieve realiteit?
De film Hipersomnia is uitgebracht in 2016 en duurt 84 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hipersomnia op Moviemeter

Score: 2,61 van de 5

Als jonge actrice is het moeilijk om door te breken, dat beseft de mooie Milena maar al te goed. Ze wil meer zijn dan een prikkelpopje en is daarvoor tot veel bereid. Ze belandt bij een regisseur met erg onconventionele methodes. Hij wil dat ze diep gaat. Zowel van binnen als van buiten moet alles eruit en eraf totdat ze helemaal naakt op de scène staat. Milena bijt door en krijgt de hoofdrol. De eerste repetities verlopen goed, maar op een bepaald moment belandt ze in een trance. Ze ontwaakt in een labyrint waar zij samen met andere vrouwen gedwongen wordt om zich te perverteren voor het plezier van rijke mannen. Is het een droom of realiteit?

Hipersomnia op IMDB

Score: 4,8 van de 10

A young actress rehearsing for a play about human trafficking begins to relive terrifying scenes that may be dreams -- or an alternate reality.

Acteurs in Hipersomnia

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands;Spaans

Meer zoals Hipersomnia

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Bad Day
Een undercoveragent krijgt te maken met een vreselijk verlies tijdens het onderzoek naar een crimineel. Omdat ze bang is dat haar dekmantel weg is, kiest ze haar eigen weg.
Anja
Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtualreality-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.