Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

His House

Film, 2020, 93 minuten
His House
Een jong stel uit het door oorlog geteisterde Zuid-Soedan zoekt asiel en een nieuw begin in Engeland, maar wordt gekweld door een duistere kracht in het nieuwe huis.
De film His House is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 93 minuten. ??p?´ Dìrísù, Wunmi Mosaku en Matt Smith spelen in deze griezelige horrorthriller van schrijver-regisseur Remi Weekes. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in His House

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals His House

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
Bloody New Year
Een groep tieners leidt schipbreuk op een klein eiland. Het stel vindt onderdak — en bovennatuurlijke verschrikkingen — in een hotel dat stil lijkt te staan in de tijd.
The House Next Door: Meet the Blacks 2
Een schrijver verlaat zijn familie om terug te keren naar zijn ouderlijk huis waar hij ervan overtuigd raakt dat een van zijn nieuwe buren een vampier is.
Assassination Nation
De geheimen van een stad liggen op straat na een grote hack. Vier door selfies geobsedeerde vrienden krijgen een boze menigte achter zich aan die maar één ding wil: wraak.
Us
Us
Een gezellige familievakantie verandert in een nachtmerrie wanneer griezelige dubbelgangers van een gezin verschijnen bij hun strandhuis.