Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Historical Roasts

Tv-serie, 2019
Historical Roasts
'Algemeen roastmaster' Jeff Ross en een groot aantal gasten steken de draak met belangrijke historische figuren en prijzen tegelijkertijd hun wereldwijde impact.
De tv-serie Historical Roasts is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. John Stamos, Ryan Phillippe, Nikki Glaser en anderen portretteren gevatte versies van historische figuren. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Historical Roasts is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Historical Roasts

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Nederlands;Frans;Duits

Meer zoals Historical Roasts

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.
Princess Power
Prinsessenvriendjes uit vier verschillende fruitrijken (Blauwe Bessen, Kiwi, Ananas en Frambozen) komen in actie om hun werelden beter te maken.
Welcome to Waikiki 2
Voor de financiering van hun eigen filmproject beginnen een regisseur, acteur en scenarioschrijver een guesthouse in Seoul dat plezier en romantiek in hun leven brengt.