Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Historical Roasts

Tv-serie, 2019
Historical Roasts
'Algemeen roastmaster' Jeff Ross en een groot aantal gasten steken de draak met belangrijke historische figuren en prijzen tegelijkertijd hun wereldwijde impact.
De tv-serie Historical Roasts is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. John Stamos, Ryan Phillippe, Nikki Glaser en anderen portretteren gevatte versies van historische figuren. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Historical Roasts is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Historical Roasts

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Engels;Nederlands;Frans;Duits

Meer zoals Historical Roasts

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.
Mike Birbiglia: The Old Man and The Pool
Comedian Mike Birbiglia duikt keihard in thema’s zoals sterfelijkheid, medische tests, kussens van de natuur, en een YMCA-zwembad met te veel chloor in deze eerlijke onemanshow.
Scott Pilgrim Takes Off
Scott Pilgrim ontmoet het meisje van zijn dromen, Ramona Flowers. Hij ontdekt al gauw dat haar zeven boosaardige exen hun liefde in de weg zullen staan.