Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hitabdut

Film, 2014, 113 minuten
Hitabdut
Omdat hij een lening aan een woekeraar niet kan terug betalen, moet Oded zichzelf doden, zo niet sterft zijn familie. Maar dan ontdekt een detective een schokkend geheim.
De film Hitabdut is uitgebracht in 2014 en duurt 113 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hitabdut op Moviemeter

Oded heeft grote schulden en kan een lening aan een woekeraar niet terug betalen. De woekeraar verlangt nu van Oded dat hij zichzelf doodt, zo niet dan sterft zijn familie. Maar dan ontdekt een detective een schokkend geheim...

Hitabdut op IMDB

Score: 6,2 van de 10

This action thriller follows a young, successful lawyer, that in a course of a one day has to commit the perfect crime in order to save her family from a psychotic loan-shark

Acteurs in Hitabdut

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hebreeuws
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Hitabdut

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
DAHMER
De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar. Hoe ontweek hij de politie zo lang?
Bad Day
Een undercoveragent krijgt te maken met een vreselijk verlies tijdens het onderzoek naar een crimineel. Omdat ze bang is dat haar dekmantel weg is, kiest ze haar eigen weg.