Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hitler: Eine Karierre

Documentaire, 1977, 150 minuten
Hitler: Eine Karierre
Deze documentaire onderzoekt hoe Hitler via manipulatie, psychologie en propaganda ondanks zijn eenvoudige komaf bijna de hele wereld in zijn greep kreeg.
De documentaire Hitler: Eine Karierre is uitgebracht in 1977 en duurt 150 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hitler: Eine Karierre op IMDB

Score: 7,6 van de 10

This meticuously assembled fim dissects the Third Reich with a keen analytical blade, charting Hitler's improbable rise, his mastery of imagery and crowd psychology, and his consummate skill in exploiting the weakness in others.

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Engels;Turks;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Hitler: Eine Karierre

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez
Via interviews met vrienden, spelers en ingewijden onderzoekt deze documentaireserie hoe Aaron Hernandez van een NFL-ster in een veroordeelde moordenaar veranderde.
Cheer
Deze aangrijpende docuserie volgt het wel en wee van het cheerleadingteam van Navarro College dat hard traint om de felbegeerde nationale titel binnen te halen.
ARASHI's Diary -Voyage-
Twintig jaar na hun debuut slaan de populaire leden van Arashi een nieuwe weg in waarbij ze hun leven, talenten en gaven aan de wereld laten zien.
Dolly Parton: Here I Am
Dolly Parton neemt de kijker mee op een ontroerende, muzikale reis in deze documentaire over mensen en plaatsen die haar iconische carrière hebben vormgegeven.
El Pepe, una vida suprema
In deze persoonlijke documentaire praat de voormalige president van Uruguay, José 'Pepe' Mujica, over dingen die hij in de gevangenis leerde, zijn idealen en de toekomst.