Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hitler: Eine Karierre

Documentaire, 1977, 150 minuten
Hitler: Eine Karierre
Deze documentaire onderzoekt hoe Hitler via manipulatie, psychologie en propaganda ondanks zijn eenvoudige komaf bijna de hele wereld in zijn greep kreeg.
De documentaire Hitler: Eine Karierre is uitgebracht in 1977 en duurt 150 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hitler: Eine Karierre op IMDB

Score: 7,6 van de 10

This meticuously assembled fim dissects the Third Reich with a keen analytical blade, charting Hitler's improbable rise, his mastery of imagery and crowd psychology, and his consummate skill in exploiting the weakness in others.

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Engels;Turks;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Hitler: Eine Karierre

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.