Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hjem til jul

Navidad en casa
Tv-serie, 2020
Hjem til jul
De eeuwige vrijgezel Johanne is het zat om commentaar over haar relatiestatus te krijgen en gaat 24 dagen lang op zoek naar een vriendje dat ze met kerst kan meenemen.
De tv-serie Hjem til jul is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Ida Elise Broch (The Man Who Loved Yngve) en Felix Sandman spelen in deze kerstfilm van Per-Olav Sørensen (Quicksand). Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Hjem til jul is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Excentriek, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hjem til jul op IMDB

The constant comments on single life of 30 year old Johanne and society's expectations of the perfect family Christmas finally gets to her. Johanne starts a 24 day hunt for a partner to bring home for Christmas.

Acteurs in Hjem til jul

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Noors - Audiodescriptie;Noors [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Noors;Nederlands

Meer zoals Hjem til jul

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Unstable
Een biotech-genie probeert zijn verdriet te verwerken met steun van zijn zoon, die onder de schaduw van zijn vader uit wil komen en het familiebedrijf wil redden.
Wellmania
Als een succesvolle schrijfster door een gezondheidscrisis haar leven als feestbeest moet herzien, start ze een reis om beter te worden — zelfs als dat haar dood wordt.
We Lost Our Human
Door een Glitch zijn alle mensen weg! Kun jij de verwende broer en zus Pud en Ham helpen om naar het centrum van het universum te reizen om het te fixen?
Agent Elvis
In deze geanimeerde comedy voor volwassenen verruilt Elvis zijn jumpsuit voor een jetpack en wil via een geheim spionageprogramma voorkomen dat slechteriken de wereld verwoesten.
Ariyoshi Assists
Ariyoshi presenteert de show normaliter zelf, maar deze keer laat hij zich leiden door een wisselende cast van beroemdheden en speelt hij de rol van verwarde assistent.