Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hjem til jul

Navidad en casa
Tv-serie, 2019
Hjem til jul
De eeuwige vrijgezel Johanne is het zat om commentaar over haar relatiestatus te krijgen en gaat 24 dagen lang op zoek naar een vriendje dat ze met kerst kan meenemen.
De tv-serie Hjem til jul is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Hjem til jul is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Excentriek, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hjem til jul op IMDB

The constant comments on single life of 30 year old Johanne and society's expectations of the perfect family Christmas finally gets to her. Johanne starts a 24 day hunt for a partner to bring home for Christmas.

Acteurs in Hjem til jul

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Noors - Audiodescriptie;Noors [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Noors;Nederlands

Meer zoals Hjem til jul

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ladies Up
De aanstormende Indiase comédiennes Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam gaan geen onderwerp uit de weg in deze stand-upserie.
Kalifat
Een dreigende aanslag door IS in Zweden verbindt de levens van een groep vrouwen, waaronder een moeder met een dilemma, een bevlogen studente en een ambitieuze agente.
Feel Good
Stand-upcomedian Mae Martin gaat de uitdagingen van een nuchter leven aan tijdens een gepassioneerde, verwarrende nieuwe relatie met haar vriendin George.
Blodtur
In deze heerlijk macabere horror-anthologieserie gaan de gedoemde passagiers aan boord van een spookachtige bus op reis naar een gruwelijke, onbekende bestemming.
Brot
Een rechercheur uit Oslo met een pijnlijk verleden gaat terug naar IJsland om een agent te helpen zoeken naar een seriemoordenaar gelinkt aan een mysterieuze foto.