Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

How to Train Your Dragon

Hoe Tem Je een Draak
Film, 2010, 97 minuten, 2.335.905 beoordelingen
How to Train Your Dragon
Als zoon van een Vikingleider moet de verlegen Hikkie een overgangsritueel doorlopen: hij moet een draak doden om zijn moed te bewijzen.
De film How to Train Your Dragon is uitgebracht in 2010 en duurt 97 minuten. Jay Baruchel, Jonah Hill, Kristen Wiig en Gerard Butler zijn het voicetalent in deze met een Oscar genomineerde comedy. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

How to Train Your Dragon op Moviemeter

De jonge viking Hiccup woont op het eiland Berk, waar draken bevechten een manier van leven is. De intelligentie en de eigenwijze humor van de tiener vallen niet in goede aarde bij de stamleden en het stamhoofd... niemand minder dan de vader van Hiccup. Maar wanneer Hiccup samen met andere vikingjongens drakentraining krijgt, ziet hij zijn kans schoon om te bewijzen dat hij uit het goede hout gesneden is om krijger te worden. Wanneer hij echter een gewonde draak ontmoet, wordt zijn wereld ondersteboven gegooid, en wat begon als de enige gelegenheid voor Hiccup om zichzelf te bewijzen, verandert in een kans op een nieuwe toekomst voor de hele stam.

How to Train Your Dragon op IMDB

Score: 8 van de 10

A hapless young Viking who aspires to hunt dragons becomes the unlikely friend of a young dragon himself, and learns there may be more to the creatures than he assumed.

Trailer

Acteurs in How to Train Your Dragon

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals How to Train Your Dragon

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series
Drie cheerleaders op een chique privéschool blazen de antipestclub van hun oud-klasgenoten nieuw leven in. Samen gaan ze de strijd aan tegen onrechtvaardigheid.
DI4RIES
Eerste liefdes, eerste kussen, plezier met vrienden ... en ruzies met rivalen. In de gangen van de middelbare school Galileo Galilei gebeurt er elke dag iets verrassends.
The Water Horse: Legend of the Deep
Een jongen kijkt toe terwijl er iets ongelooflijks uit een ei komt. Maar hoelang kan hij dit geheim houden voor zijn moeder? En de Schotse overheid?
Za duży na bajki
Een verwende gamer wil meedoen aan een toernooi, maar een excentrieke tante en de ziekte van zijn moeder dwingen hem om zijn prioriteiten te herzien.
Ghostbusters: Afterlife
Een jong gezin verhuist naar een klein stadje en ontdekt een geheime bovennatuurlijke familiegeschiedenis. Er ontwaken duistere paranormale krachten die op wraak zinnen.