Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Holidays

Film, 2016, 106 minuten
Holidays
Deze bloedstollende horror-anthologie bestaat uit acht geniepige en grimmige korte verhalen over Halloween, Moederdag, Sint-Patricksdag en andere feestdagen.
De film Holidays is uitgebracht in 2016 en duurt 106 minuten. De verhalen zijn onder andere geschreven door Kevin Smith (Tusk) en Scott Stewart (uitvoerend producent van Dark Skies). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is IJzingwekkend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Holidays op Moviemeter

Een horror omnibusfilm bestaande uit acht delen met een bijzondere en donkere kijk op het thema feestdagen. De film vecht de folklore, tradities en legendes aan tijdens onder andere Kerstmis, Nieuwjaar, Pasen en uiteraard Halloween...

Holidays op IMDB

Score: 5,1 van de 10

HOLIDAYS is an anthology feature film that puts a uniquely dark and original spin on some of the most iconic and beloved holidays of all time. The film challenges our folklore, traditions and assumptions, making HOLIDAYS a celebration of the horror on those same special days' year after year. A collaboration of some of Hollywood's most distinct voices, the directors include Kevin Smith (Tusk), Gary Shore (Dracula Untold), Scott Stewart (Dark Skies), Kevin Kolsch and Dennis Widmyer (Starry Eyes), Sarah Adina Smith (The Midnight Swim), Nicholas McCarthy (The Pact), Adam Egypt Mortimer (Some Kind of Hate), and Anthony Scott Burns (Darknet).

Acteurs in Holidays

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Indonesisch;Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Frans;Engels;Indonesisch;Duits;Nederlands

Meer zoals Holidays

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hermana Muerte
Narcisa wordt na een miraculeuze kindertijd novice en gaat lesgeven aan meisjes in een voormalig klooster waar iets onheilspellends rondwaart.
Flashback
Tijdens een fatale woninginbraak kijkt een yogalerares terug op haar leven en maakt ze een wanhopige race door haar verleden om de man te redden van wie ze houdt.
Disco Inferno
Een duistere geest heeft het gemunt op de ongeboren baby van een jong stel dat op het punt staat zich uit te leven op de dansvloer van de hipste disco in Los Angeles.
Konferensen
Een bonte mengelmoes overheidsmedewerkers vecht tijdens een op het oog onschuldig uitje niet alleen tegen onderlinge onenigheid, maar ook tegen een bloeddorstige moordenaar.
The Devil on Trial
Aan de hand van reconstructies en homevideo's onderzoekt deze duistere documentaire de vermeende bezetenheid van een jonge jongen en de brute moord die daarop volgde.