Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Holidays

Film, 2016, 106 minuten
Holidays
Deze bloedstollende horror-anthologie bestaat uit acht geniepige en grimmige korte verhalen over Halloween, Moederdag, Sint-Patricksdag en andere feestdagen.
De film Holidays is uitgebracht in 2016 en duurt 106 minuten. De verhalen zijn onder andere geschreven door Kevin Smith (Tusk) en Scott Stewart (uitvoerend producent van Dark Skies). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is IJzingwekkend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Holidays op Moviemeter

Een horror omnibusfilm bestaande uit acht delen met een bijzondere en donkere kijk op het thema feestdagen. De film vecht de folklore, tradities en legendes aan tijdens onder andere Kerstmis, Nieuwjaar, Pasen en uiteraard Halloween...

Holidays op IMDB

Score: 5,1 van de 10

HOLIDAYS is an anthology feature film that puts a uniquely dark and original spin on some of the most iconic and beloved holidays of all time. The film challenges our folklore, traditions and assumptions, making HOLIDAYS a celebration of the horror on those same special days' year after year. A collaboration of some of Hollywood's most distinct voices, the directors include Kevin Smith (Tusk), Gary Shore (Dracula Untold), Scott Stewart (Dark Skies), Kevin Kolsch and Dennis Widmyer (Starry Eyes), Sarah Adina Smith (The Midnight Swim), Nicholas McCarthy (The Pact), Adam Egypt Mortimer (Some Kind of Hate), and Anthony Scott Burns (Darknet).

Acteurs in Holidays

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Indonesisch;Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Frans;Engels;Indonesisch;Duits;Nederlands

Meer zoals Holidays

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
The Jonestown Haunting
Een overlevende van de Jonestown tragedie keert 10 jaar later terug naar de plek en stelt vast dat het oude huis van de sekte een broedplaats voor het bovennatuurlijke is geworden.
Cult of Chucky
Nica Pierce begint te twijfelen aan het bestaan van Chucky na een reeks moorden in de psychiatrische inrichting waar ze is opgenomen.
El Dorado
Een Blues Brothers tribute band gaat op pad om op te treden op het Eldorado festival. Als ze de stad naderen, ontmoeten ze de sadistische inwoners.
Hellhole
Een politieagent doet in 1987 in Polen onderzoek naar mysterieuze verdwijningen, infiltreert in een afgelegen klooster en ontdekt een duistere waarheid over de geestelijken daar.