Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Holy Hell

Documentaire, 2016, 102 minuten
Holy Hell
Een ex-lid laat zien hoe zijn idealisme omsloeg in ontgoocheling als alarmerende onthullingen over de leider van zijn Californische sekte bekend worden.
De documentaire Holy Hell is uitgebracht in 2016 en duurt 102 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Holy Hell op Moviemeter

In 1985 werd Will Allen met zijn diploma van de filmschool een lid van “The Buddhafield”, een spirituele groep uit de omgeving van Los Angeles. Als officiële filmer van de groep begon hij hun activiteiten te registeren, die gericht waren op de mysterieuze leider die zij Michael noemden, de Meester. Na verloop van tijd, wanneer de totale toewijding veranderde in paranoia, begon de donkere kant van de groep aan de oppervlakte te komen, totdat uiteindelijk onverwachte waarheden over hun verlichte leider onthuld werden. Nu, voor het eerst sinds hij de groep verliet, focust Allen de camera op zichzelf en vraagt hij ex-sekteleden over hun verleden te vertellen en over het ongelooflijke bedrog dat zij ervaren hebben...

Holy Hell op IMDB

Score: 7,1 van de 10

An inside look at a West Hollywood cult formed by a charismatic teacher in the 1980s that eventually imploded.

Trailer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Holy Hell

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Victim/Suspect
Een journalist onderzoekt een zaak van een vrouw die een valse aangifte van verkrachting zou hebben gedaan, en ziet een patroon: autoriteiten die zich tegen de slachtoffers keren.
Anna Nicole Smith: You Don't Know Me
Van haar successen als topmodel tot haar tragische dood: in deze documentaire wordt het leven van Anna Nicole Smith bekeken door de ogen van haar naasten.
Queen Cleopatra
Cleopatra vecht als laatste farao van Egypte om haar troon, familie en erfenis te beschermen in dit docudrama met reconstructies en interviews met deskundigen.
Missing: Dead or Alive?
Volg de agenten van een politiebureau in South Carolina op hun urgente zoektocht naar mensen die onder verontrustende omstandigheden zijn verdwenen.
Chimp Empire
Een grote troep chimpansees gedijt goed in een woud in Oeganda en probeert om te gaan met complexe sociale politiek, familiedynamiek en gevaarlijke ruzies om territorium.