Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Holy Hell

Documentaire, 2016, 102 minuten
Holy Hell
Een ex-lid laat zien hoe zijn idealisme omsloeg in ontgoocheling als alarmerende onthullingen over de leider van zijn Californische sekte bekend worden.
De documentaire Holy Hell is uitgebracht in 2016 en duurt 102 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Holy Hell op Moviemeter

In 1985 werd Will Allen met zijn diploma van de filmschool een lid van “The Buddhafield”, een spirituele groep uit de omgeving van Los Angeles. Als officiële filmer van de groep begon hij hun activiteiten te registeren, die gericht waren op de mysterieuze leider die zij Michael noemden, de Meester. Na verloop van tijd, wanneer de totale toewijding veranderde in paranoia, begon de donkere kant van de groep aan de oppervlakte te komen, totdat uiteindelijk onverwachte waarheden over hun verlichte leider onthuld werden. Nu, voor het eerst sinds hij de groep verliet, focust Allen de camera op zichzelf en vraagt hij ex-sekteleden over hun verleden te vertellen en over het ongelooflijke bedrog dat zij ervaren hebben...

Holy Hell op IMDB

Score: 7,1 van de 10

An inside look at a West Hollywood cult formed by a charismatic teacher in the 1980s that eventually imploded.

Trailer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Holy Hell

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.
Night on Earth
De nieuwe technologie achter deze natuurserie onthult het verborgen nachtleven van de wezens op deze wereld, van jagende leeuwen tot vliegende vleermuizen.