Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Holy Hell

Documentaire, 2016, 102 minuten
Holy Hell
Een ex-lid laat zien hoe zijn idealisme omsloeg in ontgoocheling als alarmerende onthullingen over de leider van zijn Californische sekte bekend worden.
De documentaire Holy Hell is uitgebracht in 2016 en duurt 102 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Holy Hell op Moviemeter

In 1985 werd Will Allen met zijn diploma van de filmschool een lid van “The Buddhafield”, een spirituele groep uit de omgeving van Los Angeles. Als officiële filmer van de groep begon hij hun activiteiten te registeren, die gericht waren op de mysterieuze leider die zij Michael noemden, de Meester. Na verloop van tijd, wanneer de totale toewijding veranderde in paranoia, begon de donkere kant van de groep aan de oppervlakte te komen, totdat uiteindelijk onverwachte waarheden over hun verlichte leider onthuld werden. Nu, voor het eerst sinds hij de groep verliet, focust Allen de camera op zichzelf en vraagt hij ex-sekteleden over hun verleden te vertellen en over het ongelooflijke bedrog dat zij ervaren hebben...

Holy Hell op IMDB

Score: 7,1 van de 10

An inside look at a West Hollywood cult formed by a charismatic teacher in the 1980s that eventually imploded.

Trailer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Holy Hell

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.