Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

HOME: Avonturen met Tip & Oh

Tv-serie, 2018
HOME: Avonturen met Tip & Oh
Een alien met de naam Oh trekt in bij Tip en haar familie in een avontuurlijke serie die verdergaat waar de film is opgehouden.
De tv-serie HOME: Avonturen met Tip & Oh is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

HOME: Avonturen met Tip & Oh op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Picking up where the 2015 film left off, this coming-of-age buddy comedy follows fearless Tip and overenthusiastic Oh, as they navigate the crazily combined human and alien culture they live in, finding adventure everywhere they go.

Acteurs in HOME: Avonturen met Tip & Oh

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans;Nederlands;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals HOME: Avonturen met Tip & Oh

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.