Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

HOME: Avonturen met Tip & Oh

Tv-serie, 2018
HOME: Avonturen met Tip & Oh
Een alien met de naam Oh trekt in bij Tip en haar familie in een avontuurlijke serie die verdergaat waar de film is opgehouden.
De tv-serie HOME: Avonturen met Tip & Oh is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

HOME: Avonturen met Tip & Oh op IMDB

Score: 5,8 van de 10

Picking up where the 2015 film left off, this coming-of-age buddy comedy follows fearless Tip and overenthusiastic Oh, as they navigate the crazily combined human and alien culture they live in, finding adventure everywhere they go.

Acteurs in HOME: Avonturen met Tip & Oh

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Spaans;Nederlands;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals HOME: Avonturen met Tip & Oh

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Wrestlers
In deze docuserie proberen de nieuwe eigenaren van een fameuze professionele worstelorganisatie en een groep opkomende sterren het verschil te maken buiten de ring.
Class Act
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.