Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

HOMECOMING: A film by Beyoncé

Documentaire, 2019, 137 minuten
HOMECOMING: A film by Beyoncé
Deze intieme, nietsverhullende registratie van Beyonce's gevierde optreden op Coachella in 2018 toont het emotionele traject van creatief concept tot culturele beweging.
De documentaire HOMECOMING: A film by Beyoncé is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 137 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

HOMECOMING: A film by Beyoncé op IMDB

This intimate, in-depth look at Beyoncé's celebrated 2018 Coachella performance reveals the emotional road from creative concept to cultural movement.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals HOMECOMING: A film by Beyoncé

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.
Observations at 65 South
Wetenschappers reizen per zeilboot naar Antarctica, waar ze met eigen ogen de schrijnende gevolgen van de klimaatverandering op het op vier na grootste continent aanschouwen.