Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

HOMECOMING: A film by Beyoncé

Documentaire, 2019, 137 minuten
HOMECOMING: A film by Beyoncé
Deze intieme, nietsverhullende registratie van Beyonce's gevierde optreden op Coachella in 2018 toont het emotionele traject van creatief concept tot culturele beweging.
De documentaire HOMECOMING: A film by Beyoncé is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 137 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

HOMECOMING: A film by Beyoncé op IMDB

This intimate, in-depth look at Beyoncé's celebrated 2018 Coachella performance reveals the emotional road from creative concept to cultural movement.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals HOMECOMING: A film by Beyoncé

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.