Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Honey 2

Film, 2011, 110 minuten, 683.510 beoordelingen
Honey 2
Vastbesloten zichzelf te bewijzen als streetdancer, gaat Maria vanuit jeugddetentie naar een wijkcentrum in de Bronx, waar ze haar dansidool Honey Daniels ontmoet.
Deze film is Romantisch

Honey 2 op Moviemeter

Nadat ze in aanraking is gekomen met de politie probeert de 17-jarige Maria Bennett te ontsnappen aan de harde wereld in de Bronx . Ze wil in de voetsporen treden van de beroemde choreograaf Honey Daniels en ze stort zich helemaal op haar enige talent: streetdance. Brandon, die een groep getalenteerde, maar ongedisciplineerde dansers begeleidt, ziet haar dansen. Hij vraagt haar om hem te helpen de dansgroep "HD" te trainen voor de grote danscompetitie "Dance or Die". "HD" moet de strijd aangaan met de veelbelovende dans crew 718, geleid door Maria's ex-vriend, de charismatische Luis. Terwijl hij probeert haar te verleiden om terug te keren naar het harde straatleven, ontdekt Maria dat dansen haar enige passie en redding is...

Honey 2 op IMDB

Recently released from juvenile detention, talented dancer Maria Ramirez finds an outlet for her passion with a new dance crew.

Acteurs in Honey 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Honey 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Shtisel
Een Haredi-familie woont in een ultra-orthodoxe wijk van Jeruzalem en moet zien om te gaan met liefde, verlies en dagelijkse sleur.
Remember Me
Lastige jongen Tyler begint een relatie met Ally, de dochter van de agent die hem op hardhandige wijze arresteerde.
De Hel Van '63
Ondanks het barre weer besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité, onder druk van de media, dat de Elfstedentocht doorgaat.
The Next Three Days
Als zijn vrouw in de bak belandt voor een moord die ze ontkent, bedenkt een professor een gedetailleerd plan voor haar om te ontsnappen.
Tidelands
Door de terugkeer van ex-gevangene Cal McTeer naar haar geboorteplaats Orphelin Bay komt een oude samenzwering rond verzwegen moord, drugs en sirenen aan het licht.