Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Honeymoonish

Film, 2024, 100 minuten
Honeymoonish
Een pasgetrouwd stel gaat op huwelijksreis en ontdekt dat ze in bijna elk opzicht verschillend zijn — maar kunnen deze tegenpolen elkaar aantrekken?
De film Honeymoonish is een Netflix Original en is uitgebracht in 2024 en duurt 100 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Honeymoonish is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Honeymoonish

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch (Koeweit) [Origineel];Arabisch - Audiodescriptie;Duits - Audiodescriptie;Engels;Spaans (Spa
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans (Latijns-Amerika);Frans;Nederlands

Meer zoals Honeymoonish

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.