Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Horror Story

Film, 2013, 85 minuten
Horror Story
Zeven schoolvrienden verblijven als uitdaging een nacht in een verlaten hotel waar het volgens geruchten spookt en raken verstrikt in een nachtmerrie.
De film Horror Story is uitgebracht in 2013 en duurt 85 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Duister, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Horror Story op Moviemeter

Score: 0,91 van de 5

Zeven vrienden, Sam, Margesh, Achint, Neel, Neena, Sonia en Maggie, herenigen in een lokale pub. Ze hebben elkaar enkele jaren niet gezien en vieren nu het afscheid van Neel, die naar het buitenland vertrekt. Ze vernemen dat er een verlaten hotel bestaat waar het naar verluidt spookt. Het was oorspronkelijk een instelling voor criminele krankzinnigen, maar werd bijna geheel vernietigd door een brand. De oorzaak van het vuur is nog nooit volledig uitgelegd. Na jaren van verwaarlozing werden de ruïnes gerenoveerd tot een vijfsterrenhotel. Het hotel lokte veel te weinig klanten door vreemde gebeurtenissen en de eigenaar pleegde uiteindelijk zelfmoord.

Horror Story op IMDB

Score: 4,7 van de 10

Seven youngsters decide to spend a night in an abandoned haunted hotel. What they mistook as merely rumors, dawns on them to be the truth as they realize they are not alone inside.

Acteurs in Horror Story

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Horror Story

Suits

Suits

(2019)

XX

XX

(2017)

Ludo

Ludo

(2015)

Hide and Seek

Hide and Seek

(2016)

P

P

(2006)

Sahara

Sahara

(2017)

Madre

Madre

(2016)

Raees

Raees

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Deliver Us from Evil
Een priester probeert een New Yorkse agent ervan te overtuigen dat een bizar incident te maken heeft met ...de duivel.
The Extraordinary Tale of the Times Table
Een geïsoleerde vrouw verstuurt 1212 brieven naar onbekenden. Ze krijgt hier maar één reactie op en ze worden verliefd. Maar hun sprookje heeft een duistere kant.
The Invocation of Enver Simaku
Wanneer een journalist terugkeert naar Albanië om de dood van zijn vrouw te begrijpen, wordt hij meegetrokken in een verontrustend onderzoek naar het paranormale.
Body Cam
Een politieagente onderzoekt de gruwelijke dood van een collega en ontdekt dat de agenten van haar afdeling doelwit zijn van iets bovennatuurlijks.
Curse of the Witching Tree
Wanneer een familie in een afgelegen boerderij gaat wonen, gebeuren er vreemde dingen. Mondjesmaat geeft het huis zijn angstaanjagende verleden prijs.