Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hospital Playlist

Tv-serie, 2021
Hospital Playlist
Vijf artsen, die al een vriendschapsband hebben sinds hun studie geneeskunde, werken samen in één ziekenhuis als collega's in de vipvleugel.
De tv-serie Hospital Playlist is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Een hartverwarmend drama van de makers van de serie 'Reply', Lee Woo-jung en Shin Won-ho ('Prison Playbook'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hospital Playlist op IMDB

Hospital Playlist tells the story of five doctors who have been friends since they entered medical school in 1999.

Acteurs in Hospital Playlist

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Koreaans - Audiobeschrijving;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals Hospital Playlist

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.
Òlòtūré: The Journey
Een jonge journalist werkt undercover als sekswerker in Nigeria. Ze wil corruptie aan het licht brengen en vecht voor haar leven terwijl ze een weg naar Europa zoekt.
The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.