Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hospital Playlist

Tv-serie, 2021
Hospital Playlist
Vijf artsen, die al een vriendschapsband hebben sinds hun studie geneeskunde, werken samen in één ziekenhuis als collega's in de vipvleugel.
De tv-serie Hospital Playlist is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Een hartverwarmend drama van de makers van de serie 'Reply', Lee Woo-jung en Shin Won-ho ('Prison Playbook'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hospital Playlist op IMDB

Hospital Playlist tells the story of five doctors who have been friends since they entered medical school in 1999.

Acteurs in Hospital Playlist

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Koreaans - Audiobeschrijving;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals Hospital Playlist

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vortex
De vrouw van een politieagent is omgekomen door een mysterieus ongeluk. Nadat hij via virtual reality opnieuw contact met haar heeft gelegd, probeert hij dat te ontkennen.
Scoop
Door de moord op een journalist belandt een misdaadverslaggeefster die gerechtigheid wil, in een web waarin politie, media en de onderwereld van Mumbai met elkaar verweven zijn.
Siren: Survive the Island
24 vrouwelijke politieagenten, brandweerlieden, bodyguards, soldaten, sporters en stuntvrouwen werken samen om te overleven op een afgelegen eiland.
Turn of the Tide
Als een boot vol cocaïne voor de kust van zijn eiland zinkt, ziet Eduardo dat als een riskante, maar spannende kans om geld te verdienen en zijn stoutste dromen waar te maken.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.