Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hospital Playlist

Tv-serie, 2021
Hospital Playlist
Vijf artsen, die al een vriendschapsband hebben sinds hun studie geneeskunde, werken samen in één ziekenhuis als collega's in de vipvleugel.
De tv-serie Hospital Playlist is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Een hartverwarmend drama van de makers van de serie 'Reply', Lee Woo-jung en Shin Won-ho ('Prison Playbook'). Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hospital Playlist op IMDB

Hospital Playlist tells the story of five doctors who have been friends since they entered medical school in 1999.

Acteurs in Hospital Playlist

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Koreaans - Audiobeschrijving;Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Koreaans;Nederlands

Meer zoals Hospital Playlist

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.
DAHMER
De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar. Hoe ontweek hij de politie zo lang?
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.