Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hostage to the Devil

Documentaire, 2016, 96 minuten
Hostage to the Devil
Volg het ijzingwekkende verhaal van Malachi Martin, een ontgoochelde priester die door zijn geloof in bezetenheid meerdere duivelsuitdrijvingen uitvoert.
De documentaire Hostage to the Devil is uitgebracht in 2016 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Provocerend, Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hostage to the Devil op Moviemeter

Score: 2,25 van de 5

Documentaire over de beroemde Ierse priester Malachi Martin, die tevens schrijver en exorcist was. In de Katholieke Kerk is het exorcisme een bijzonder ritueel dat alleen door een bevoegd priester mag worden uitgevoerd. Het doel ervan is de bevrijding van een persoon die bezeten is door een duivelse macht. Het exorcisme veronderstelt het bestaan van Satan. Martin waarschuwde ervoor dat de duivel zou doordringen in de hoogste regionen van het Vaticaan.

Hostage to the Devil op IMDB

Score: 5,8 van de 10

A child possessed. An exorcist locked in combat with an ancient evil. In the battle for saving a soul, just who really is the 'Hostage to the Devil'?

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Hostage to the Devil

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.