Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hostages

Tv-serie, 2016
Hostages
De avond voordat een chirurg een premier opereert, wordt haar gezin gegijzeld door gewapende mannen die zeggen dat haar gezin eraan gaat als ze de premier niet doodt.
De tv-serie Hostages is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hostages op Moviemeter

Score: 3,7 van de 5

De Georgische Sovjet-Socialistische Republiek in 1983. De grenswachters houden een oogje op een groep jonge Georgiërs die genieten van een luidruchtige duik in de Zwarte Zee. Ze zijn sigaretten uit het Westen aan het roken en luisteren naar de Beatles. Ze leiden allemaal een lang onafhankelijk, werkzaam leven, vrij van de politiestaat en het ouderlijk huis. De groep bestaat uit artsen, acteurs, een aspirant voor de orthodoxe priesters, evenals Anna en Nika, die op het punt staan om te trouwen. Maar hun gedachten zijn allemaal in beslag genomen door iets heel anders: na het huwelijk zijn ze van plan om een vliegtuig in Tbilisi te kapen en de piloot tot een landing in Turkije te dwingen.

Hostages op IMDB

Score: 6,8 van de 10

Dr. Ellen Sanders, a premiere surgeon, is thrust into a chilling political conspiracy when her family is taken hostage by rogue FBI Agent Duncan Carlisle. Ellen and her family are held captive in their home by Carlisle, a desperate man doing the wrong thing for the right reasons, who orders her to assassinate the President when she operates on him. His highly skilled accomplices include his brother-in-law Kramer, whose loyalty to Carlisle will be tested; quick-tempered and intimidating Archer, an ex-military man with a razor-sharp tongue; and the only woman involved, Sandrine, a mysterious last-minute replacement to the team. With her family's life in peril, Ellen faces an incomprehensible moral dilemma in order to save her overbearing husband Brian, her secretive daughter Morgan and her not-so-innocent son Jake. In this high-stakes standoff between Ellen and Carlisle, fraught with tremendous national and personal consequences, the choices between right and wrong become even more blurred.

Acteurs in Hostages

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Hebreeuws;Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Nederlands

Meer zoals Hostages

The Killing

The Killing

(2021)

Bron

Bron

(2015)

River

River

(2015)

The Fall

The Fall

(2016)

Orphan Black

Orphan Black

(2017)

Dicte

Dicte

(2016)

Arne Dahl

Arne Dahl

(2012)

Narcos

Narcos

(2017)

The Missing

The Missing

(2019)

Residue

Residue

(2015)

Gomorra

Gomorra

(2016)

Marcella

Marcella

(2019)

Deep

Deep

(2016)

Slasher

Slasher

(2019)

Hitabdut

Hitabdut

(2014)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.