Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hostel

Film, 2005, 93 minuten, 1.285.327 beoordelingen
Hostel
Drie nietsvermoedende vrienden reizen naar een jeugdherberg in Slowakije op zoek naar dates, maar worden slachtoffer van onvoorstelbare martelingen.
De film Hostel is uitgebracht in 2005 en duurt 93 minuten. Jay Hernandez en Derek Richardson spelen de hoofdrollen in deze horrorfilm van schrijver-regisseur Eli Roth. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Eng, Duister.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hostel op Moviemeter

Drie jongens, twee Amerikanen en een IJslander, trekken door Europa. Tijdens hun reis wordt hen verteld over de hemel op aarde voor de Amerikaanse backpackers: Een "Hostel" in Slowakije waar het krioelt van de gewillige Oost-Europese dames. Wanneer ze op de plaats van hun bestemming aangekomen zijn, maken de jongens binnen de kortste keren kennis met aantrekkelijke dames uit Slowakije. Dus het feest kan losbarsten. Langzaam maar zeker komen de jongens erachter dat er méér aan de hand is dan zij denken.

Hostel op IMDB

Score: 6 van de 10

Three backpackers head to a Slovak city that promises to meet their hedonistic expectations, with no idea of the hell that awaits them.

Acteurs in Hostel

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Hostel

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Deliver Us from Evil
Een priester probeert een New Yorkse agent ervan te overtuigen dat een bizar incident te maken heeft met ...de duivel.
The Extraordinary Tale of the Times Table
Een geïsoleerde vrouw verstuurt 1212 brieven naar onbekenden. Ze krijgt hier maar één reactie op en ze worden verliefd. Maar hun sprookje heeft een duistere kant.
The Invocation of Enver Simaku
Wanneer een journalist terugkeert naar Albanië om de dood van zijn vrouw te begrijpen, wordt hij meegetrokken in een verontrustend onderzoek naar het paranormale.
Body Cam
Een politieagente onderzoekt de gruwelijke dood van een collega en ontdekt dat de agenten van haar afdeling doelwit zijn van iets bovennatuurlijks.
Curse of the Witching Tree
Wanneer een familie in een afgelegen boerderij gaat wonen, gebeuren er vreemde dingen. Mondjesmaat geeft het huis zijn angstaanjagende verleden prijs.