Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hot Gimmick: Girl Meets Boy

Film, 2019, 120 minuten
Hot Gimmick: Girl Meets Boy
Een rustig tienerleven wordt overhoop gegooid als een arrogante buurman haar tot zijn slavin maakt. Hij houdt van haar, maar ze moeten beiden veel leren over vertrouwen.
De film Hot Gimmick: Girl Meets Boy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 120 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hot Gimmick: Girl Meets Boy op IMDB

Score: 4,5 van de 10

Hatsumi and her family live normal lives until she is used by Ryoki who begins to bully and intimidate her. Azusa is a friend in the area and also good looking. He has the hots for Hatsumi ...

Acteurs in Hot Gimmick: Girl Meets Boy

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Japans - Audiodescriptie;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals Hot Gimmick: Girl Meets Boy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

J'ai perdu mon corps
Romantiek, mysterie en avontuur versmelten in deze fascinerende animatiefilm waarin een jonge man verliefd wordt en een afgehakte hand in Parijs naar zijn eigenaar zoekt.
All Day and a Night
Een jonge man die zijn levenslange gevangenisstraf uitzit, kijkt terug op de mensen, de omstandigheden en het systeem dat hem tot zijn misdaad dreef.
The Half Of It
Ellie Chu is slim en zit krap bij kas. Als ze voor geld een liefdesbrief schrijft voor een jongen, verwacht ze niet dat ze vrienden worden. Of op hetzelfde meisje vallen.
Late Night
Een oudgediende talkshowpresentatrice dreigt opzijgezet te worden en probeert een andere stijl als een ambitieuze vrouw haar mannelijke schrijversteam komt versterken.
Vault
Twee kruimeldieven worden ingehuurd om een enorme privékluis van de maffia te beroven en moeten al hun criminele vaardigheden gebruiken om samen deze klus te klaren.