Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hotel Transylvanië 3: Een monsterlijk leuke vakantie

Film, 2018, 97 minuten
Hotel Transylvanië 3: Een monsterlijk leuke vakantie
Dracula ontmoet Ericka, de charmante en mysterieuze kapitein van de monstercruise waar Mavis de familie mee naartoe neemt. Het is liefde op het eerste gezicht.
De film Hotel Transylvanië 3: Een monsterlijk leuke vakantie is uitgebracht in 2018 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Gezinsvriendelijk, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hotel Transylvanië 3: Een monsterlijk leuke vakantie op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Count Dracula and company participate in a cruise for sea-loving monsters, unaware that their boat is being commandeered by the monster-hating Van Helsing family.

Acteurs in Hotel Transylvanië 3: Een monsterlijk leuke vakantie

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Indonesisch;Engels;Nederlands

Meer zoals Hotel Transylvanië 3: Een monsterlijk leuke vakantie

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.