Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Hotel Transylvanië 3: Een monsterlijk leuke vakantie

Film, 2018, 97 minuten
Hotel Transylvanië 3: Een monsterlijk leuke vakantie
Dracula ontmoet Ericka, de charmante en mysterieuze kapitein van de monstercruise waar Mavis de familie mee naartoe neemt. Het is liefde op het eerste gezicht.
De film Hotel Transylvanië 3: Een monsterlijk leuke vakantie is uitgebracht in 2018 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Gezinsvriendelijk, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Hotel Transylvanië 3: Een monsterlijk leuke vakantie op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Count Dracula and company participate in a cruise for sea-loving monsters, unaware that their boat is being commandeered by the monster-hating Van Helsing family.

Acteurs in Hotel Transylvanië 3: Een monsterlijk leuke vakantie

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Indonesisch;Engels;Nederlands

Meer zoals Hotel Transylvanië 3: Een monsterlijk leuke vakantie

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Iron Chef: México
In deze kookwedstrijd nemen ervaren professionals het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.