Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

House Arrest

Film, 2019, 104 minuten
House Arrest
Het vrijwillige huisarrest van een man die de wereld beu is, leidt door de gelijktijdige aankomst van een gek pakket en een nieuwsgierige journalist tot komische fouten.
De film House Arrest is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. House Arrest is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Offbeat, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in House Arrest

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Hindi;Nederlands

Meer zoals House Arrest

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Man About the House
Drie huurders bundelen hun krachten met de vrouw van de huisbaas in een strijd om hun huis te redden van een meedogenloze projectontwikkelaar.
Verbrande Brug
In het Belgische gehucht Verbrande Brug komen ex-geliefden Monique en Louis elkaar weer tegen tijdens de kermis, met alle gevolgen van dien voor hun huidige partners.
10000 Timmar
Een loterijwinnaar met veel vrije tijd jaagt zijn droom na om profvoetballer te worden en besluit 10.000 uur te trainen om zijn doel te behalen.
The Cleanse
Een sombere man die dringend plezier nodig heeft, volgt een sapdetox die zijn innerlijke demonen in een tastbare realiteit verandert. Waarschuwing: bijwerkingen variëren.
RELIC
Als de matriarch van hun familie verdwijnt en dan weer opduikt, gaan een dochter en kleindochter vermoeden dat ze wordt beheerst door een duistere kracht.