Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

House Arrest

Film, 2019, 104 minuten
House Arrest
Het vrijwillige huisarrest van een man die de wereld beu is, leidt door de gelijktijdige aankomst van een gek pakket en een nieuwsgierige journalist tot komische fouten.
De film House Arrest is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 104 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. House Arrest is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Offbeat, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in House Arrest

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Hindi;Nederlands

Meer zoals House Arrest

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.
Isi & Ossi
Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.
Kapitein Onderbroek en de legendarische keus-o-scoop
In deze interactieve special hebben Harold en Sjors jou nodig om te bepalen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat Krupp hun geliefde boomhut niet opblaast.
Professor And The Madman (The)
Een geleerde die werkt aan de Oxford English Dictionary, krijgt de betekenissen van duizenden woorden van een dokter met een uitgebreide vocabulaire en duistere geheimen.
Horse Girl
Een lief buitenbeentje dat van knutselen, paarden en bovennatuurlijke misdaadseries houdt, merkt dat haar steeds helderdere dromen haar echte leven binnenkomen.