Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

House of Secrets: The Burari Deaths

Tv-serie, 2021
House of Secrets: The Burari Deaths
Zelfmoord, moord, of toch iets anders? In deze docuserie worden ijzingwekkende feiten en theorieën onderzocht rond de dood van elf leden van een familie in Delhi.
De tv-serie House of Secrets: The Burari Deaths is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Geschikt voor 16 jaar en ouder. House of Secrets: The Burari Deaths is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Speurwerk, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Hindi - Audiobeschrijving;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Hindi;Nederlands

Meer zoals House of Secrets: The Burari Deaths

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Goodbye
Nadat een moeder plots is overleden, vloeien chaos en verdriet samen als vier volwassen broers en zussen terugkeren naar het huis van hun traditiegetrouwe vader voor de begrafenis.
Qala
Een getalenteerde, succesvolle zangeres wordt achtervolgd door haar verleden en gaat om met de druk van succes, de minachting van haar moeder, en haar eigen twijfels.
Le Masque
Aan de hand van interviews met zijn handlangers en slachtoffers wordt onderzocht hoe een meesteroplichter de Franse elite miljoenen euro's afhandig maakte.
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.